Εισηγητής
Αθανασία Δουκαλέτση, BRC Aproved Trainer.
Σε ποιους απευθύνεται
Σε Συμβούλους επιχειρήσεων, Επιθεωρητές, Προσωπικό από τα τμήματα Ποιότητας ή από τα τμήματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού επιχειρήσεων που εφαρμόζουν τα πρότυπα αυτά, Επαγγελματίες της Βιομηχανίας ή στον οποιονδήποτε εμπλέκεται στον σχεδιασμό και την εφαρμογή πλάνων για την Κουλτούρα για την Ασφάλεια των Προϊόντων.
Σκοπός
Το παρόν εκπαιδευτικόσεμινάριο επικεντρώνεται στη βιομηχανία, λαμβάνοντας υπόψη την κουλτούρα μιας επιχείρησης, την ηγεσία και τις αντιλήψεις της. Είναι δομημένο με τέτοιον τρόπο ώστε να προσεγγίζει τις απαιτήσεις όλων των προτύπων του BRC, ανεξάρτητα του μεγέθους της επιχείρησης που θα εφαρμοστούν, είτε παράγουν τρόφιμα είτε όχι.
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις και θα κατανοήσουν την σημασία της Κουλτούρας για την Ασφάλεια των Προϊόντων σε μια επιχείρηση και την επίδραση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και στάσης και θα διαπιστώσουν τον σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει η Ανώτατη Διοίκηση σε αυτή. Επίσης θα είναι σε θέση να προετοιμάσουν τη δημιουργία ενός Πλάνου Κουλτούρας, να βρουν τρόπους παρακίνησης και ενθάρρυνσης του εμπλεκόμενου προσωπικού.
Περιγραφή σεμιναρίου
Σε όλα τα αναγνωρισμένα πρότυπα από το GFSI αλλά και σε όλα τα πρότυπα του BRC (Agents and Brokers, BRC IOP for packaging material, Consumer Products), υπάρχει η απαίτηση για την ύπαρξη πλάνου για την Κουλτούρα για την Ασφάλεια των Τροφίμων.
Περιεχόμενα:
Πληροφορίες συμμετοχής
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD).
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος