Σε ποιους απευθύνεται
Σκοπός
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης στοχεύει στη μετάδοση των βασικών γνώσεων για την ορθή εφαρμογή των κατάλληλων πρακτικών χειρισμών, κατά την παραγωγική διαδικασία των τροφίμων, αλλά και στην κατανόηση των υποχρεωτικών από το νόμο πρακτικών, για την Υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.
Περιγραφή σεμιναρίου
Με την υπ αριθμ ΦΕΚ/14203, 11.07.2017 Εγκύκλιο του, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει όλους τους εμπλεκόμενους στην υποχρεωτική εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων. Υπενθυμίζεται ότι η υποχρεωτική εκπαίδευση του προσωπικού νομοθετήθηκε από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 852/2004. Οι επιχειρήσεις τροφίμων υποχρεούνται στην εκπαίδευση του προσωπικού, των επιχειρήσεων, που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανεμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση, τη ζαχαροπλαστική καθώς και τη μεταποίηση των τροφίμων.
Ο Φορέας πιστοποίησης Δelta Cert, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για τον έλεγχο της ασφάλειας των τροφίμων, αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για θέματα ασφάλειας τροφίμων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το "Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων - ISO 22000 - Bασικές Αρχές του HACCP" επικοινωνήστε μαζί μας.
Πληροφορίες συμμετοχής
Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 2 μέρες.
Η ηλεκτρονική υποβολή (από πλευρά σας) της Αίτησης Συμμετοχής σας θα πρέπει να γίνει:
Κόστος Συμμετοχής
200€ Ειδικές τιμές σε περίπτωση περισσότερων από δυο (2) συμμετοχών από την ίδια εταιρεία, καθώς και σε φοιτητές - σπουδαστές και ανέργους.
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος