Εισηγητής
Κωνσταντίνος ΔήμουλαςVegan Chef Ο Κωνσταντίνος Δήμουλας γεννήθηκε στη Γερμανία το 1981. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση, ωστόσο όντας ανήσυχο πνεύμα δοκιμάστηκε σε πολλές και διαφορετικές ειδικότητες ώστε να βρει τι θα του “ταίριαζε”. Το 2008 αποφάσισε να στραφεί σε έναν βίγκαν τρόπο ζωής, το οποίο αποτέλεσε τελικά και την αφορμή για να αναζωπυρωθεί η αγάπη του για τη μαγειρική με την οποία και είχε ασχοληθεί από μικρή ηλικία. Το 2016 άρχισε να μοιράζεται τις μαγειρικές δημιουργίες του με τον κόσμο μέσω Instagram με σκοπό να διαδώσει τη vegan κουζίνα. Το 2019 δημιουργεί το Beets-me.com και έκτοτε κάθε εβδομάδα προσκαλεί το κοινό του στην διαδικτυακή του κουζίνα όπου και μοιράζεται καινούργιες συνταγές, τιπς και συμβουλές! Την ίδια χρονιά ξεκινάει και το κανάλι του στο YouTube όπου παρουσιάζει αναλυτικά vegan συνταγές και τον Οκτώβριο του 2021 κυκλοφορεί με επιτυχία το πρώτο του vegan βιβλίο μαγειρικής με τίτλο “Το βρόμικο αλλιώς”.
Σε ποιους απευθύνεται
Το πιστοποιημένο course «Vegan μαγειρική & υγιεινή διατροφή» απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τη Vegan κουζίνα, στους vegans που αναζητούν νέες μαγειρικές προτάσεις και στην πλειοψηφία των εμπλεκομένων στον τομέα του τουρισμού και του επισιτισμού που επιθυμούν να ανταποκριθούν στις συνεχείς εξελίξεις που χαρακτηρίζουν τον συγκεκριμένο κλάδο.
Συγκεκριμένα αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενδιαφέρει:
Τον επιχειρηματία/ιδιοκτήτη της μικρής και μεσαίας ξενοδοχειακής μονάδας και επιχειρήσεων εστίασης, που τον ενδιαφέρει να ανανεώσει το μενού του με vegan πιάτα
Περιγραφή σεμιναρίου
Με την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος "Vegan Μαγειρική & Υγιεινή Διατροφή" ο/η υποψήφιος/α:
Πληροφορίες συμμετοχής
Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση από την ΑCΤΑ - Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος