Αθανάσιος Χαλβαντζής, Food & Beverage Instructor
Ο Αθανάσιος Χαλβαντζής γεννήθηκε στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας τον Μάιο του 1987. Στην διάρκεια των μαθητικών του χρόνων, υπήρξε εσωστρεφής και σκεπτόμενος για «αντικείμενα» που θα τον βοηθούσαν να καταξιωθεί στον κόσμο των Η/Υ. Η τύχη όμως, τον έβγαλε από τους υπολογιστές, με τον ίδιο ακριβώς προγραμματισμό που τον έβαλε. Στην συνέχεια, για συναπτά έτη ακολούθησε η ένστολη πορεία του σε σώμα του Ελληνικού στρατού, όπου και ήταν η πρώτη του επαφή με το χώρο των εστιατορίων, της διοίκησης και της προετοιμασίας, που όπως μας περιγράφει είναι το 90% της εργασιακής του καθημερινότητας. Κάπως έτσι ξεκίνησε το δικό του ταξίδι σε Κρήτη, Μύκονο, Θεσσαλονίκη, με κατάληξη τα τελευταία χρόνια την Αθήνα και περάσματα από μεγάλες εστιατορικές σκηνές - «σχολεία».
Συνεργάστηκε με καταξιωμένους Executive Chefs αλλά και Chef-Patrons κι έχει να θυμάται μονάχα άψογες συνεργασίες και ανθρώπους που αγαπάνε το F&B και θέλουν να δουν την Ελλάδα να πηγαίνει συνεχώς μπροστά. Από το 2018, μεταδίδει τη θετική του ενέργεια και τις γνώσεις του, σε ανθρώπους όπου η αγάπη τους για το επιχειρείν, την ανάπτυξη - εκπαίδευση ομάδων και την εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί καθημερινή ενασχόληση. Ως εισηγητής σε σχολές τουριστικών επαγγελμάτων το πρώτο πράγμα που μαθαίνει στους «μελλοντικούς του συνεργάτες», όπως τους αποκαλεί, είναι να έχουν ήθος και να είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που αγαπάνε. «Όταν δίνεις αγάπη, όταν δίνεις ενέργεια, αυτό σου επιστρέφεται!», καταλήγει.