Εισηγητής
Μαρία Φραγκιαδάκη
Σε ποιους απευθύνεται
Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για κάθε στέλεχος της ασφάλειας των τροφίμων, έχοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες ελέγχου κατά το πρότυπο FSSC 22000. Είναι απαραίτητη η γνώση των βασικών στοιχείων των συστημάτων διαχείρισης, ο κύκλος PDCA, αρχές του FSMS, των PRPs, του HACCP, καθώς και των απαιτήσεων του προτύπου FSSC 22000.
Απευθύνεται σε
Σκοπός
Σκοπός του μαθήματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευομένους γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση του πρώτου, του δεύτερου και τρίτου μέρους της επιθεώρησης των συστημάτων διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων κατά FSSC 22000, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, κατά περίπτωση.
Περιγραφή σεμιναρίου
Αναλυτικά, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα παρέχει τεχνικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες (ασκήσεις και παιχνίδι ρόλων) με στόχο ο εκπαιδευόμενος να γίνει ένας ικανός Επικεφαλής Επιθεωρητής, μέσω των ακόλουθων:
Πληροφορίες συμμετοχής
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος