Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο Hotels & Catering English απευθύνεται συγκεκριμένα σε ξενοδοχοϋπαλλήλους, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, receptionist, οροφοκόμους, τραπεζοκόμους, υπαλλήλους εταιρειών Catering, σερβιτόρους, μάγειρες, barista, bartender κλπ, που θέλουν να εργαστούν ως επαγγελματίες φιλοξενίας προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και να είναι σε θέση να εξυπηρετούν τους ξένους επισκέπτες και να μπορέσουν να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας σε ξενοδοχεία και σε catering.
Σκοπός
Κεντρικός στόχος και σκοπός του προγράμματος είναι οι σπουδαστές:
Περιγραφή σεμιναρίου
Το σεμινάριο αυτό έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων - επαγγελματίες φιλοξενίας που θέλουν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους και τις δεξιότητες επικοινωνίας τους στο χώρο εργασίας. Η αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα καθιστά απαραίτητη την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας από τους εργαζόμενους στον τομέα των ξενοδοχειακών μονάδων, επιχειρήσεων, καταλυμάτων και των υπηρεσιών Catering. Παρέχει εξειδίκευση στο λεξιλόγιο την ανάγνωση, την κατανόηση, την ομιλία και τη σύνταξη για τα στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων και υπηρεσιών catering. Το σεμινάριο προσφέρει πάνω από 400 λεξιλογικούς όρους και φράσεις, ασκήσεις για τη δομή του γραπτού λόγου και τις ακουστικές ικανότητες και οδηγεί τους σπουδαστές σε ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας αναφορικά με την ορολογία του εξοπλισμού ξενοδοχείων, τις κρατήσεις, υπηρεσίες τροφίμων και ποτών, θέματα ασφάλειας και τις επιλογές καριέρας.
Θεματικές Ενότητες
1. Meet our staff 2. Welcome! 3. Hotel amenities 4. Family-friendly lodging 5. Valet service 6. Theguest room 7. Checking in 8. Meet therestaurant staff 9. Taking a reservation 10. Breakfast service 11. Atthebar 12. Meet the kitchen staff 13. Utensils 14. Food service equipment 15. Food preparation 16. Making a room reservation 17. Loyalty programs 18. Confirming a reservation 19. Housekeeping 20. Concierge 21. Airport transfers 22. Evacuation 23. Checking out 24. Greeting andseating guests 25. Explaining themenu 26. Taking an order 27. Room service 28. Banquets 29. Food storage 30. Ordering food supplies 31. Special functions 32. Business travelers 33. Responding to requests 34. Reservation problems 35. Broken! 36. Responding to complaints 37. Hotel safety 38. Money matters 39. Making suggestions 40. Problems in thedining room 41. How will you pay? 42. Working together 43. Kitchen safety andsanitation 44. Writing a resume 45. Job interviews 46. Glossary
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια & Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Πιστοποίηση Στο τέλος της φοίτησης οι σπουδαστές αξιολογούνται. Η επιτυχής ολοκλήρωση της εξεταστικής διαδικασίας οδηγεί στην απόκτηση της Πιστοποίησης. Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση για την αγορά εργασίας.
Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
***Οι Βεβαιώσεις Κατάρτισης Σπουδών εκδίδονται στα Ελληνικά & στα Αγγλικά διότι έχουν εγκριθεί και από το ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.
Πιστοποίηση χωρίς επιπλέον επιβάρυνση Hotels & Catering English – Αγγλικά για Στελέχη Ξενοδοχείων, Υπηρεσιών Catering και Σερβιτόρων
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος