Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

HACCP_ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
EUROCERT- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε επαγγελματίες τροφίμων σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία
  • Σε υποψήφιους επαγγελματίες τροφίμων
  • Σε νέους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους εξασφαλίσουν νέες δυνατότητες εργασίας
  • Σε συμβούλους επιχειρήσεων
  • Σε γεωτεχνικούς που θέλουν να εμπλουτίσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις

Περιγραφή σεμιναρίου

Στόχος & Περιεχόμενα

Το σύστημα H.A.C.C.P είναι καθιερωμένο στον αγροδιατροφικό τομέα ως προϋπόθεση λειτουργίας των μονάδων παραγωγικών και μη που διαχειρίζονται τρόφιμα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση βασικών αρχών υγιεινής και προστασίας των τροφίμων από μολυσματικούς παράγοντες, η γνώση των κανόνων υγιεινής κατά την παραλαβή, επεξεργασία, αποθήκευση και διακίνηση των τροφίμων, η κατανόηση των αρχών του συστήματος ποιότητας H.A.C.C.P, που διέπει τη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.