Περιγραφή σεμιναρίου
Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (που οδηγεί σε εξετάσεις πιστοποίησης μέσω του ΕΦΕΤ). Κάθε επιχείρηση που ασχολείται με τρόφιμα χρειάζεται να διαθέτει εκπαιδευμένο Προσωπικό στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων (με πιστοποίηση μέσω του ΕΦΕΤ).
Σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007 και ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με την παραγωγή, την επεξεργασία, τη μεταφορά και την πώληση τροφίμων έχουν την υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το Προσωπικό τους που ασχολείται με τον χειρισμό τους. Κατά την παραπάνω υποχρέωση, κάθε άτομο που έρχεται κατά οποιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τρόφιμα είναι απαραίτητο να εκπαιδευτεί.
O Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining είναι εξειδικευμένο Κέντρο σε θέματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης Προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον ΕΦΕΤ.
Πρόγραμμα
Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια: 10 ώρες
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος