Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Global NLP Society

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Clever-Net
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
04/11/2024
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
02/12/2024

Εισηγητής

Βιβή Ρέππα, Jay Williams

Η Βιβή Ρέππα είναι ΝLP Trainer & Master Practitioner.
Είναι επαγγελματίας του χώρου από το 2012 μέσω ατομικών συνεδριών και σεμιναρίων αυτοβελτίωσης & ενδυνάμωσης. Ειδικότητά της είναι η προσωπική αυτοδυνάμωση & η επαγγελματική ανάπτυξη κάθε ενός που επιθυμεί να ξεπεράσει όλα όσα τον μπλοκάρουν, από το να πετύχει τα θέλω του στη ζωή.

Ο Jay Williams είναι Master NLP Trainer με βαθιά εμπειρία από το 2010 στην Αμερική και στην Ελλάδα. Ειδικότητά του είναι η γρήγορη ενδυνάμωση και μεταμόρφωση, των αποτελεσμάτων που επιθυμεί κάποιος. Έχει βαθιά γνώση της μεθόδου, είναι μια κινητή «εγκυκλοπαίδεια» NLP σε θεμελιώδεις και πρωτοπόρες τεχνικές της μεθόδου.

Περιγραφή σεμιναρίου

Παγκόσμια Κοινότητα Νεύρο Γλωσσικού Προγραμματισμού

Η συνεργασία μας με την Hellenic NLP Academy ανοίγει την πόρτα στο Global NLP Society, για όλους τους εκπαιδευομένους και ενδιαφερόμενους της Clever-Net που επιθυμούν να γίνουν μέλη του.

Το Global NLP Society είναι μια πρωτοποριακή κοινότητα για αδιάκοπη ανάπτυξη, απαράμιλλη τεχνογνωσία και επιρροή. Είναι ένας παγκόσμιος κόμβος με σκοπό τη δημιουργία ενός κύματος ευημερίας και ευδοκίμησης!

  • Κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αποκλειστικές τεχνικές, καθοδήγηση και εργαλεία που ενισχύουν τις ικανότητές του, ενδυναμώνοντας τον ίδιο και άλλους.
  • Κάθε εξειδικευμένος -  coach ή practitioner - ενδυναμώνεται με γνώσεις και πόρους διαμορφώνοντας ένα πλαίσιο στήριξης για τους ανθρώπους του με τις μοναδικές τεχνικές του NLP.
  • Κάθε άνθρωπος που είναι αφοσιωμένος στη συνεχή μάθηση, την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, επωφελείται και επιτυγχάνει μόνιμα κάθε προσδοκώμενη αλλαγή.

Πολύτιμα workshops, προγραμματισμένα σεμινάρια, live συναντήσεις, tips, εμπλουτίζουν την καθημερινότητα των μελών της κοινότητας με μόνο μηνιαίο κόστος συμμετοχής 37€ ή ετήσιο 370€

Με κάθε εγγραφή παρέχεται εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τεχνικές για τον τρόπο αντιμετώπισης των τριών μεγαλύτερων εμποδίων για την επίτευξη της επιτυχίας:

  • Τα αρνητικά συναισθήματα που συνδέονται με γεγονότα του παρελθόντος
  • Τις περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν υποστηρίζουν τους στόχους σας
  • Τις εσωτερικές συγκρούσεις που οδηγούν σε αναβλητικότητα, αναποφασιστικότητα & αίσθηση κολλήματος

Κόστος δώρου 299€!

Γίνε μέλος της κοινότητας NLP!
Κάνε την εγγραφή σου και δημιούργησε ιστορία επιτυχίας!

Κόστος Συμμετοχής

370€, 37€ μηνιαίο κόστος συμμετοχής 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.