Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
EUROTraining
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
13/11/2024
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
10/12/2024

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται ή που επιθυμούν να εργαστούν σε τουριστικό γραφείο. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας που επιθυμούν να εξοικειωθούν με εξειδικευμένα λογισμικά για ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στο σεμινάριο Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, των στρατηγικών μάρκετινγκ και των εξειδικευμένων συστημάτων Amadeus, Liknoss, Certus, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρύτατα από το σύνολο των τουριστικών γραφείων και αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για κάθε εργαζόμενο. Στόχος του είναι να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να είναι σε θέση να ανταποκριθούν επιτυχώς στα καθήκοντά τους. Έτσι, οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν το σύνολο των διαδικασιών (εύρεση, κόστος, έκδοση, πληρωμή) για τα ακτοπλοϊκά και τα αεροπορικά εισιτήρια, καθώς και τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε ένα τουριστικό γραφείο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στην δομή και τη λειτουργία του Τουριστικού Γραφείου
  • Marketing Τουριστικών Γραφείων
  • Τουριστικό Πακέτο
  • Συστήματα αεροπορικών και ακτοπλοϊκών κρατήσεων – Παγκόσμια Συστήματα Διανομής (Amadeus, Liknoss, Certus)

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια
35 ώρες (1 μήνας)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.