Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Επόπτες Αρχιφύλακες

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
EUROTraining
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
25/10/2024
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
15/11/2024
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
12/12/2024

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο Επόπτης-Αρχιφύλακας απευθύνεται σε όσους κατέχουν την άδεια security και σε όσους επιθυμούν να εξελίξουν το επάγγελμα του προσωπικού ασφαλείας. Το σεμινάριο «Επόπτες/Αρχιφύλακες» δίνει τη δυνατότητα για απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για την αποτελεσματική εκτέλεση του ρόλου του Επόπτη Αρχιφύλακα. Πρόκειται για μια θέση που επιβάλλει σημαντικές ευθύνες στον τομέα της ασφάλειας και της εποπτείας, καθώς και τη διοίκηση προσωπικού.

Περιγραφή σεμιναρίου

Οι Επόπτες /Αρχιφύλακες αποτελούν έναν σημαντικό κρίκο στη διατήρηση της ασφάλειας σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, εγκαταστάσεις, και πολλά άλλα. Συνολικά, το σεμινάριο αυτό αποσκοπεί στην παροχή των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων που θα σου επιτρέψουν να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της θέσης. Η απαιτούμενη γνώση καλύπτει το νομοθετικό πλαίσιο που ρυθμίζει τον ρόλο, τη διαδικασία εποπτείας, καθώς και τις ικανότητες που αφορούν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αναμένεται να κατέχεις τις απαραίτητες γνώσεις για να ασκείς επιθεωρήσεις, έλεγχο, εποπτεία και καθοδήγηση στο υφιστάμενο προσωπικό ασφαλείας, κατά την άσκηση των καθηκόντων σου. Η γενικότερη εξέλιξή σου ως επαγγελματίας στον χώρο της ασφάλειας και της εποπτείας, θα έχει επίκεντρο τις εξής ικανότητες και γνώσεις: Θα αναπτύξεις ικανότητες στην οργάνωση και τη διοίκηση του προσωπικού που έχεις υπό την εποπτεία σου, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας, θα αποκτήσεις την ικανότητα να χρησιμοποιείς ορθά τα υπηρεσιακά βιβλία και θα μπορείς να παρέχεις λύσεις σε περιστατικά που το υφιστάμενο προσωπικό ασφαλείας δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί. Επιπλέον, θα είσαι σε θέση να συντάξεις το πρόγραμμα του προσωπικού και θα μάθεις να κοινοποιείς εγγράφως στην εταιρεία κάθε γεγονός ή τυχαίο συμβάν, συντάσσοντας ειδικές εκθέσεις. Τέλος, θα μάθεις να συνεργάζεσαι με τις Στρατιωτικές, Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Αρχές, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROTraining είναι πιστοποιημένο Κέντρο σε θέματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και υλοποιεί ειδικά σεμινάρια για την εξειδικευμένη επιμόρφωση όσων κατέχουν τη βασική άδεια Security.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Νομοθετικό πλαίσιο
  • Ηγέτης, οργάνωση, διοίκηση
  • Επικοινωνία
  • Καθήκοντα
  • Προφίλ

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια
12 ώρες (3 μαθήματα)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.