Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

HR - Διοίκηση Ανθρώπινου δυναμικού στις σύγχρονες επιχειρήσεις

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Protax Seminars
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
04/11/2024
18:30 - 21:30

Σκοπός

Το σεμινάριο Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στις Σύγχρονες Επιχειρήσεις προσφέρει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των βασικών λειτουργιών και στρατηγικών της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, καλύπτοντας θέματα όπως ο προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού, η κατάρτιση ενός σωστού βιογραφικού σημειώματος, η ανάλυση και περιγραφή θέσεων εργασίας, η προσέλκυση προσωπικού μέσω της τεχνολογίας, και η προετοιμασία για επιτυχημένες συνεντεύξεις.
Επιπλέον, εστιάζει στη διάγνωση εκπαιδευτικών αναγκών, την αξιολόγηση απόδοσης, την παρακίνηση, και την αποτελεσματική ηγεσία, ενώ δίνει έμφαση στην επικοινωνία, τη διαχείριση αλλαγών και τη διοίκηση της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας.
Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες που θα ενισχύσουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη και θα βελτιώσουν τις δυνατότητές τους στην αποτελεσματική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Περιγραφή σεμιναρίου

Συνοπτική ύλη του σεμιναρίου

  1. Βασικές λειτουργίες της σύγχρονης Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού
  2. Ο προγραμματισμός του ανθρώπινου δυναμικού - Ανάλυση και περιγραφή θέσεων εργασίας
  3. Η προσέλκυση προσωπικού μέσω της τεχνολογίας - Βασικές δεξιότητες εύρεσης εργασίας
  4. Το βιογραφικό σημείωμα - Πώς να προετοιμάζουμε σωστά ένα βιογραφικό σημείωμα
  5. Η συνέντευξη επιλογής προσωπικού - Βασικά σημεία προετοιμασίας υποψηφίων για μια επιτυχημένη συνέντευξη
  6. Η εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού - Διάγνωση εκπαιδευτικών αναγκών
  7. Αμοιβές , παροχές και παρακίνηση προσωπικού
  8. Ηγεσία και τρόποι διοίκησης
  9. Αξιολόγηση απόδοσης εργαζομένων
  10. Η αποτελεσματική επικοινωνία στις σύγχρονες επιχειρήσεις
  11. Διοίκηση και διαχείριση αλλαγών
  12. Η διοίκηση της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας

Πληροφορίες συμμετοχής

Τρόποι Παρακολούθησης

  • Live Webinar: από τον υπολογιστή σας (διαδραστική εκπαίδευση) με δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων και ως βίντεο για 12 μέρες από την διεξαγωγή τους με έναρξη στις 4 Νοεμβρίου  2024 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:30 με 21:30, του οποίου το κόστος είναι 330 ευρώ για εργαζόμενους ή 290 ευρώ για ανέργους (με δόσεις)
  • E-Learning - ασύγχρονη εκπαίδευση: Σας παρέχετε η δυνατότητα να το ξεκινήσετε όποια ημερομηνία επιθυμείτε εσείς (άμεσα μετά την συμπλήρωση αίτησης εγγραφής σας στέλνονται οι κωδικοί για την είσοδό σας στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα και παρακολουθείτε τα βίντεο του τελευταίου τμήματος που ολοκληρώθηκε αυτόν τον μήνα. Κόστος 290 ευρώ (δύο δόσεις)

Δίαρκεια σεμιναρίου: 40  διδακτικές ώρες

Παροχές Σεμιναρίου στους σπουδαστές

  • Βεβαίωση παρακολούθησης δωρεάν

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου λαμβάνετε δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης, που πιστοποιεί τις γνώσεις σας και είναι απαραίτητο εφόδιο για την εμπλούτιση του βιογραφικού σας.

Πιστοποίηση

Η GlobalCert είναι πρωτοπόρος φορέας πιστοποίησης που προσφέρει την υψηλής εξειδίκευσης πιστοποίηση Global Advanced. Αναγνωρισμένη ως Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, η GlobalCert διαθέτει σταθερή παρουσία στον τομέα της πιστοποίησης, η οποία ενισχύεται από πολυετή έρευνα και εμπειρία, με πιστοποιήσεις που καλύπτουν τους τομείς της πληροφορικής,των Επαγγελματικών Σεμιναρίων (Endorsed Programs) και των Επαγγελματικών προσόντων κατά ΕΣΥΔ (Professional Experts).
Η GlobalCert απολαμβάνει εγκρίσεις από τον ΕΟΠΠΕΠ και το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης ΕΣΥΔ, και συνεργάζεται στενά με τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο Βρετανικό φορέα πιστοποίησης NOCN. Το NOCN το αναγνωρίζουν και το εμπιστεύονται εκπαιδευτικοί οργανισμοί, εργοδότες αλλά και εκατομμύρια σπουδαστές σε όλο τον κόσμο.

Κατά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται η δυνατότητα πιστοποίησης γνώσεων από την από την Global Cert μέσω εξετάσεων.

Κόστος Συμμετοχής

290€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.