Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

CERTIFIED PARALEGAL PROGRAM: Eκπαιδευτικό Πρόγραμμα ειδίκευσης Στελεχών Νομικών Επαγγελμάτων

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Νομική Βιβλιοθήκη
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
05/11/2024
180 ώρες

Διεξάγεται και δια ζώσης σε αίθουσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Διεξάγεται και δια ζώσης σε αίθουσα. Περισσότερες πληροφορίες

Σε ποιους απευθύνεται

  • Δικηγορικά γραφεία, δικηγορικές εταιρίες & νομικά τμήματα επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν και να εξελίξουν το γραμματειακό και διοικητικό προσωπικό τους.
  • Διοικητικό και γραμματειακό προσωπικό που απασχολείται ή ενδιαφέρεται να απασχοληθεί σε δικηγορικές εταιρίες, δικηγορικά γραφεία ή νομικά τμήματα επιχειρήσεων και οργανισμών.
  • Πτυχιούχους ΑΕΙ που ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν ως Στελέχη Νομικών Επαγγελμάτων.

Ενδιαφέρει επίσης:

  • Ασκούμενους και νέους δικηγόρους που θέλουν να αποκτήσουν τις συμπληρωματικές δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία ενός σύγχρονου δικηγορικού γραφείου.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το NOMIKI BIBLIOTHIKI | COLLEGE σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος (ΣΔΕΕ) και την Πανελλήνια Ένωση Στελεχών Νομικών Επαγγελμάτων διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά το πλέον επιτυχημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για την απόκτηση διπλώματος Στελέχους Νομικών Επαγγελμάτων (Certified Paralegal Program).

Στην εποχή που η δικηγορία μετασχηματίζεται με δυναμικούς ρυθμούς, η παρουσία καταξιωμένων στελεχών Paralegal αποτελεί κατά γενική ομολογία κινητήρια δύναμη για την ταχεία ανάπτυξη του οργανισμού, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων νομικών υπηρεσιών. Στελέχη Paralegals με εξειδικευμένες γνώσεις και σημαντικά πρακτικά εργαλεία συμπληρώνουν καθοριστικά τη νομική ομάδα τόσο στην έρευνα όσο και στη διεκπεραίωση κρίσιμων υποθέσεων, με αποτέλεσμα να αποτελούν έναν καθοριστικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία του γραφείου ή της επιχείρησης.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Οργανισμού έχουν εμπιστευτεί 80 και πλέον εταιρείες, ενώ αριθμεί 100 και πλέον αποφοίτους, οι οποίοι εντάχθηκαν απευθείας στην αγορά εργασίας με ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών και μοναδικές προοπτικές εξέλιξης.

Εισαγωγικό μάθημα:

Δικαιικό Σύστημα & Δικαιοσύνη στην ΕλλάδαΙωάννης Δρυλλεράκης, Διευθύνων Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρίας ΔΡΥΛΛΕΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΣΔΕΕ

  1. Νομική Παιδεία για Paralegals
  2. Το εργασιακό περιβάλλον των Paralegals
  3. Νομική Έρευνα, Αρχειοθέτηση & Οργάνωση Βιβλιοθήκης
  4. Αγγλικά για Paralegals
  5. Law Office Management
  6. Εξυπηρέτηση πελατών, επικοινωνία & διαπροσωπικές σχέσεις
  7. e-Δεξιότητες για Paralegals

Πληροφορίες συμμετοχής

Φέτος, επιπλέον των 180 ωρών θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης των συμμετεχόντων, προστίθενται μοναδικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες, όπως:

  • Διαδραστικά workshops για την ανάπτυξη των πολύτιμων στη σημερινή αγορά εργασίας soft skills
  • Πλήρες πακέτο σεμιναρίων ασύγχρονης εκπαίδευσης για εργατικά θέματα, θέματα GDPR και πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν στον καθημερινό επαγγελματικό βίο ενός Paralegal σε Δικαστήρια, Δημόσιες Υπηρεσίες αλλά και Υποθηκοφυλακεία

Η πλούσια εμπειρία που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια γύρω από τις πραγματικές ανάγκες των Paralegals εγγυάται εφόδια, κατάρτιση και τεχνογνωσία για την εδραίωση των συγκεκριμένων στελεχών σε επιδραστικούς συνεργάτες στο χώρο της παροχής νομικών υπηρεσιών.

Επιπλέον, το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης της Νομικής Βιβλιοθήκης συνεργάζεται με τον CPD Quality Standards, γνωστό φορέα διαπίστευσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επαγγελματικής ανάπτυξης της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος εγκρίνει και πιστοποιεί το εκπαιδευτικό περιεχόμενο με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές βάσει των οποίων αποδίδονται εκπαιδευτικές πιστωτικές μονάδες CPD (Continuous Professional Development). Όσοι παρακολουθήσουν αυτό το πρόγραμμα θα αποκτήσουν 112 πιστωτικές μονάδες CPD.

Παροχές

Στους συμμετέχοντες παρέχεται συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό καθώς και ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης.

Βίντεο παρουσίασης Σεμιναρίου

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.