Εισηγητής
Τρύφων Αδαμίδης
Σε ποιους απευθύνεται
Σκοπός
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες/ουσες θα είναι σε θέση:
Περιγραφή σεμιναρίου
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο οι εκπαιδευόμενοι/ες θα μάθουν για τις βασικές αρχές διατροφής και πιο συγκεκριμένα για τα λίπη και έλαια, τους υδατάνθρακες και τις πρωτεΐνες. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα μάθουν στοιχεία από την χημεία των παραπάνω, πώς και γιατί χρησιμοποιούνται στην παρασκευή τροφίμων και πώς επιδρούν θετικά ή αρνητικά στην ανθρώπινη υγεία. Έμφαση θα δοθεί στο τι προτείνει η Μεσογειακή Διατροφή και πώς αυτή εξελίχθηκε από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι σήμερα.
Πληροφορίες συμμετοχής
Οι 12 συναντήσεις πραγματοποιούνται διαδικτυακά με σύγχρονη τηλεκπαίδευση, ενώ προσφέρονται και 3 προαιρετικές πρακτικές συναντήσεις στις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
Το κόστος περιλαμβάνει σημειώσεις του σεμιναρίου, πιστοποιητικό πρακολούθησης, πρόσβαση στη βιβλιοθήκη "Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή" καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Διάρκεια: 30 ωρες, 15 συναντήσεις Ημέρες / Ώρες: Τρίτη, 18:00-20:00
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος