Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Επεξεργασία & Τυποποίηση Ελιάς και Ελαιολάδου

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΚΔΒΜ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
05/02/2025
27 ώρες

Σε ποιους απευθύνεται

  • Ερασιτέχνες παραγωγούς
  • Τεχνολόγους τροφίμων
  • Γεωπόνους
  • Νέους/ες επιχειρηματίες που επιθυμούν να ασχοληθούν με την παραγωγή και τυποποίηση ελιάς και ελαιολάδου

Σκοπός

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες/ουσες θα είναι σε θέση:

  • Να γνωρίζουν τη νομοθεσία της ελιάς και του ελαιολάδου
  • Να επεξεργάζονται και να τυποποιούν ελιά και ελαιόλαδο
  • Να συμμετέχουν σε πάνελ ελαιογευσιγνωσίας
  • Να πραγματοποιούν οργανοληπτικό έλεγχο στο ελαιόλαδο
  • Να είναι εξοικιωμένοι με την τεχνολογία, το μηχανολογικό εξοπλισμό και τις νέες τάσεις της αγοράς

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους/ις εκπαιδευόμενους/ες με όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για την ελιά και το ελαιόλαδο, την επεξεργασία και τυποποίηση τους, καθώς και το απαραίτητο νομοθετικό πλαίσιο. Επίσης, το σεμινάριο αναλύει θέματα, όπως ο οργανοληπτικός έλεγχος του ελαιολάδου, η ελαιογευσιγνωσία, η εμπορία και προώθηση ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς.

Πληροφορίες συμμετοχής

Οι 11 συναντήσεις πραγματοποιούνται διαδικτυακά με σύγχρονη τηλεκπαίδευση, ενώ προσφέρεται και 1 προαιρετική συναντήση στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Το κόστος περιλαμβάνει τις σημειώσεις του σεμιναρίου, πιστοποιητικό παρακολούθησης και πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πηγές (στα αγγλικά) της βιβλιοθήκης "Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή" καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Διάρκεια: 27 ώρες, 12 συναντήσεις
Ημέρες / Ώρες: Τετάρτη, 18:00-20:00/21:00 (ανάλογα με τη θεματική)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.