Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Eπιθετικότητα στην οικογένεια - Βελτίωση σχέσων γονιών & παιδιών

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Κίμων Καλαμάρας - Συστημική Θεραπεία
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
13/3/2025
17:00 - 20:00
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
20/3/2025
17:00 - 20:00
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
2/4/2025
17:00 - 20:00
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
9/4/2025
17:00 - 20:00
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
16/4/2025
Μεγάλη Τετάρτη

Εισηγητής

Κίμων Καλαμάρας
Επόπτης και εκπαιδευτής συστημικής θεραπείας
Ψυχολόγος, Συστημικός Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής

Περιγραφή σεμιναρίου

Γιατί μπορεί να συμβαίνει; Μπορούν να εξομαλυνθούν οι σχέσεις; Πώς μπορεί να μειωθεί η επιθετικότητα και να αυξηθεί η ευτυχία μεταξύ των μελών.

Θέματα: σχολικός εκφοβισμός (bullying), σχέσεις/ επικοινωνία μεταξύ των μελών, όρια, ρόλοι και ιεραρχία στην οικογένεια, κανόνες στην οικογένεια, μύθοι της οικογένειας, γενεόγραμμα.

Βιωματικό, διαδυκτιακό σεμινάριο για γονείς (μέσω zoom)

Αυτοτελή σειρά σεμιναρίων.

Μάρτιος
Πέμπτη 13 Μαρτίου, 17:00-20:00 / Σχέσεις / Επικοινωνία μεταξύ των μελών / Πως βελτιώνεται; Γιατί δημιουργείται πρόβλημα κάποιες φορές / Σχεδιασμός γενεογράμματος (παράδειγμα).

Πέμπτη 20 Μαρτίου, 17:00-20:00 / Ρόλοι και ιεραρχία στην οικογένεια. Ισορροπία στην οικογένεια. Ομαδικότητα και βαθμός ανεξαρτησίας μελών. Πως να αποφεύγουμε τα αντικρουόμενα μηνύματα που μπερδεύουν τα παιδιά. (με παραδείγματα και γενεόγραμμα)

Απρίλιος
Τετάρτη 2 Απριλίου 2025, 17:00-20:00 / Όρια και κανόνες στην οικογένεια : Τί εννοούμε και πως καταφέρνουμε να βάλουμε όρια χωρίς να συγκρουστούμε (με παραδείγματα).

Τετάρτη 9 Απριλίου 2025, 17:00-20:00 / Σχολικός εκφοβισμός (bullying) : Γιατί συμβαίνει και πως αντιμετωπίζεται (με παραδείγματα και αναφορές σε γενεόγραμμα).

Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου 2025, 17:00-20:00Μύθοι της οικογένειας, Τί είναι με παραδείγματα, και πως μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε έναν μύθο. (Και αναφορές σε γενεόγραμμα).

Πληροφορίες συμμετοχής

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Διάρκεια σεμιναρίου: 17:00 - 20:00

Κόστος Συμμετοχής

40€ για το κάθε ζευγάρι ή άτομο για επιλογή μίας ημερομηνίας.

170€ για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα 5 σεμινάρια και εξοφλήσουν το ποσό πριν από την έναρξη.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.