Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Eκπόνηση μελετών φωτισμού με την χρήση του προγράμματος dialux

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
StartLearn
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Διακόσμηση

Σε ποιους απευθύνεται

1. Η e-learning εκπαίδευση απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να εκπαιδευτούν στο τόπο τους, στο δικό τους ρυθμό και χρόνο.
2. Η e-learning εκπαίδευση απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν το χρόνο να μετακινηθούν
3. Η e-learning εκπαίδευση απευθύνεται σε άτομα που έχουν κινητικά προβλήματα μετακίνησης
4. Η e-learning εκπαίδευση απευθύνεται σε Ενήλικες, Σε ηλεκτρολόγους μηχανικούς, Τεχνολόγους ηλεκτρολόγους μηχανικούς, Εγκαταστάτες ηλεκτρολόγους, Μηχανικών πωλήσεων ηλεκτρολογικού υλικού και συστημάτων φωτισμού, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς μηχανικούς, Διακοσμητές, συντηρητές χώρων, Τεχνικούς ανάπλασης κτιρίων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η συνεχής ανάπτυξη της τεχνολογίας κτιριακών εγκαταστάσεων έχει επιβάλλει νέους κανόνες όσον αφορά την εκπόνηση μελετών που αφορούν την κατασκευή. Σε συνδυασμό με την πράσινη πολιτική που επιβάλλει η αγορά εργασίας προκειμένου να έχουμε κτίρια που να εναρμονίζονται με τις συνθήκες του περιβάλλοντος έχουμε αλλαγές σε όλους τους τομείς των μελετών. Σε αυτές βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και το κομμάτι του φωτισμού. Με την πλατφόρμα του dialux έχουμε την δυνατότητα να μελετήσουμε και να προϋπολογίσουμε σε πραγματικό χρόνο και περιβάλλον την επιλογή των κατάλληλων φωτιστικών σωμάτων. Σε συνδυασμό με τον εναρμονισμό με όλες σχεδόν τις εταιρείες κατασκευή φωτιστικών σωμάτων το dialux αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην εκπόνηση μελετών φωτοτεχνίας και φωτομετρίας.

Θεματικές ενότητες:
1. Διαδικασία εγκατάστασης πλατφόρμας, και εγκατάστασης βάσεων δεδομένων φωτιστικών σωμάτων.
2. Πραγματοποίηση απλής μελέτης με την χρήση του υποπρογράμματος dialux light.
3. Πλοήγηση στο μενού της πλατφόρμας του dialux. Οδηγοί βοηθείας για την εκπόνηση μελετών.
4. Πραγματοποίηση μελέτων φωτισμού εσωτερικού χώρου με την χρήση όλων των οδηγών.
5. Πραγματοποίηση ολοκληρωμένης μελέτης με την χρήση της πλατφόρμας του dialux.
6. Παρουσίασης μελέτης με την χρήση του συστήματος γραφικών Pov- Ray Tracer.

Πληροφορίες συμμετοχής

Πιστοποίηση
"Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με Αρ. Αδείας: 2100634 – Κε.Δι.Βι.Μ. και αναγνωρισμένη για την αγορά εργασίας. (Η βεβαίωση σπουδών εκδίδεται στα Ελληνικά και στα Αγγλικά διότι έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων)".

Τι πετυχαίνετε:
• Διαχειρίζεστε το χρόνο σας
• Το μάθημα γίνεται στο χώρο σας (γραφείο, σπίτι, σε internet cafe ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του πλανήτη) με μόνη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στην τηλεκατάρτιση είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με πρόσβαση στο Internet
• Μέσω τις υπηρεσίας αυτής παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης στην εκπαίδευση χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του εκπαιδευόμενου στο χώρο διδασκαλίας και χωρίς την εφαρμογή χρονοπρογραμματισμών που καθιστούν, ειδικά στην περίπτωση της κατάρτισης ενηλίκων, δύσκολη την παρακολούθηση της.
• Μέθοδος Εκπαίδευσης: in class or distance learning και συνδυαστικά

Πως αποκτώ πρόσβαση στο e-learning:
Χρησιμοποιώντας Google Chrome ή Firefox περιηγητή ανοίγετε την πλατφόρμα εκπαίδευσης www.startlive.gr δίνετε το username & το password που σας έχει αποσταλεί στο e-mail σας και ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας οποιαδήποτε μέρα και ώρα επιθυμείτε. Για την επίλυση των αποριών κλείνετε ραντεβού για μάθημα τηλεδιάσκεψης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Υπηρεσίες
• Επενδύουμε διαρκώς στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας και στις πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης (e-learning)
• Ζητήστε πληροφορίες χωρίς καμία δέσμευση
• Ζητήστε να ακούσεις demo μαθημάτων e-learning
• Κάνε 1 ώρα μάθημα δωρεάν e-classroom

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.