02/05/2024

Σεμινάριο τεχνητής νοημοσύνης από τη Spin Communications και την Escherman

Σεμινάρια

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια σημαντική συνεργασία που φέρνει μαζί την εμπειρία δύο κορυφαίων εταιρειών στον χώρο της επικοινωνίας και της τεχνητής νοημοσύνης.
 
Η Spin Communications, με έδρα την Αθήνα, και η Escherman, εταιρεία συμβούλων επικοινωνίας με εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν πρωτοποριακά εργαλεία και υπηρεσίες βασισμένα αποκλειστικά στην τεχνητή νοημοσύνη.
 
Η επίσημη έναρξη αυτής της σημαντικής συνεργασίας θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 13 Μαΐου, μια ημέρα που θα σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα στον χώρο της επικοινωνίας στην Ευρώπη.
 
Σας προσκαλούμε λοιπόν να ζήσετε από κοντά την συναρπαστική εμπειρία της τεχνητής νοημοσύνης.
 
Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης, θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε απευθείας με τον ιδρυτή της Escherman, Andrew Bruce Smith, και να αποκτήσετε βαθύτερη κατανόηση σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη και τα νέα δεδομένα που φέρνει.
 
Ετοιμαστείτε να εμβαθύνετε στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης και να ανακαλύψετε τις απίστευτες δυνατότητες που μας προσφέρει για το μέλλον.
 
Για την εγγραφή σας πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο 694 1672688.
 
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης!
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας