03/06/2024

Σεμινάριο ISO 9001:2015 από την K.C. HELLAS

Σεμινάρια

Το Semifind καλωσορίζει το φορέα K.C. HELLAS (ΚΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α.Ε.) και παρουσιάζει το νέο του σεμινάριο με τίτλο "ISO 9001:2015".

Η K.C. HELLAS είναι ένας διαπιστευμένος φορέας από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων (HellasCert). Οι δραστηριότητες της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως Πιστοποιήσεις, Τεχνικοί Έλεγχοι, Επιθεωρήσεις και Επιμετρήσεις. Το τεχνικό τμήμα αποτελείται από εξειδικευμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, πλαισιωμένο από καταρτισμένο διοικητικό προσωπικό.

H Εταιρεία, αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η εκπαίδευση στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον, διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων. Όλα τα σεμινάρια είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτονται πλήρως οι υπάρχουσες αλλά και οι μελλοντικές ανάγκες της αγοράς εργασίας. Τα προγράμματα εκπαίδευσης διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον χώρο της εταιρείας, από μηχανολόγους μηχανικούς με μακρά εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης.
 
Το σεμινάριο ISO 9001:2015 απευθύνεται σε υποψήφιους επιθεωρητές και επικεφαλής επιθεωρητές, σε εσωτερικούς επιθεωρητές, σε συμβούλους κατάρτισης και υποστήριξης διαχειριστικών συστημάτων καθώς και σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την εφαρμογή του συγκεκριμένου προτύπου. Το σεμινάριο αυτό αφορά στην παρουσίαση, ανάλυση και κατανόηση των απαιτήσεων του διαχειριστικού προτύπου ISO 9001:2015. Στόχος του είναι η γνώση και η κατανόηση όλων των τεχνικών και των αρχών της επιθεώρησης συστημάτων ποιότητας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: K.C. HELLAS

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας