12/9/2024

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ρομποτικής από τον φορέα Sparmatseto education

E-Learning

Το Semifind παρουσιάζει τον εκπαιδευτικό φορέα Sparmatseto, ο οποίος αποτελεί μια δυναμική εκπαιδευτική πλατφόρμα η οποία παρέχει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες ποιοτικής και αποτελεσματικής μάθησης. Παρέχει ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες δραστηριοποιούμενο τόσο στη δια ζώσης όσο και στην εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και κατάρτιση. Το sparmatseto ειδικεύεται στο σχεδιασμό, υλοποίηση, υποστήριξη και αξιολόγηση κάθε είδους εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε όλο τον ελλαδικό χώρο παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης.
 
Η Πολιτιστική Πλατφόρμα sparmatseto αποτελεί μια δυναμική πρόταση παροχής πολιτιστικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών κάθε είδους. Τέχνη, Πολιτισμός, Εκπαίδευση αποτελούν τομείς στους οποίους το sparmatseto δραστηριοποιείται, παρέχοντας τη δυνατότητα υλοποίησης οποιουδήποτε project με σοβαρότητα, εμπειρία, υπευθυνότητα και εξειδίκευση.
 
Το sparmatseto.gr αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια ανθρώπων που δεν αγαπούν απλά την Τέχνη αλλά τη ζουν, επιδιώκοντας την ανάδειξη και προβολή της καλλιτεχνικής δημιουργίας κάθε μορφής. "Περιτριγυριζόμαστε από Τέχνη, ζούμε μέσα της, ας της δώσουμε την ευκαιρία να μας συστηθεί. Ίσως μέσα από αυτήν την συνδιαλλαγή μας προσφέρει τη δυνατότητα να αλλάξουμε. Να αλλάξουμε μάτια, να αλλάξουμε ματιά, να αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Να δούμε τον κόσμο μας λίγο πιο όμορφο, να κάνουμε τον κόσμο μας πολύ πιο όμορφο".
 
Το sparmatseto.gr απευθύνεται αποκλειστικά… σε όλους. Όλοι μας έχουμε εμπειρία της τέχνης μιας και βρίσκεται παντού γύρω μας. Και το κυριότερο, η τέχνη είναι παντού μέσα μας. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται το sparmatseto.gr είμαστε όλοι εμείς, όλοι αυτοί που πιστεύουμε (δυναμικά ή δυνητικά, γνωρίζοντας το ή μη) ότι με την Τέχνη μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.
 
Στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα εξειδίκευσης «Εκπαιδευτική Ρομποτική και Προγραμματισμός» επιχειρείται μια ολόπλευρη αντιμετώπιση της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και του Προγραμματισμού που αφορά την εκπαιδευτική διαδικασία, προσφέροντας γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο αντικείμενο.
 
Επιδιώκεται η σφαιρική και άρτια κατάρτιση των συμμετεχόντων σε όλους τους τομείς που άπτονται της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και του Προγραμματισμού σε εκπαιδευτικό πλαίσιο. Παρουσιάζονται αναλυτικά τα υλικά και τα λογισμικά που αφορούν την Εκπαιδευτική Ρομποτική αλλά και η θεωρητική της βάση τόσο σχετικά με την εκπαιδευτική διαδικασία όσο και με την καλλιέργεια δεξιοτήτων ζωής στους μαθητές.
 
Σκοπός του προγράμματος είναι η προσφορά γνώσεων και εμπειριών σχετικά με την Εκπαιδευτική Ρομποτική και τον Προγραμματισμό σε εκπαιδευτικό πλαίσιο, με τρόπο τέτοιο ούτως ώστε στο τέλος το σεμιναρίου οι καταρτιζόμενοι να μπορούν να διδάξουν αντικείμενα εκπαιδευτικής ρομποτικής σε διάφορα πλαίσια.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: Sparmatseto education

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας