27/09/2024

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για δασκάλους yoga από τη Marga Yoga

Σεμινάρια

Το Semifind καλωσορίζει τον φορέα Marga Yoga, που στεγάζεται στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει μοναδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για δασκάλους yoga. Εστιάζοντας στη σύνθεση της θεραπευτικής hatha yoga με την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στη σύνδεση σώματος και νου, ενισχύοντας την αυτογνωσία και την ευημερία τους.

Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής της δραστηριότητας, η Marga Yoga διοργανώνει το ιδιαίτερα σημαντικό ετήσιο σεμινάριο για τη θεραπευτική δύναμη της αναπνοής, καθώς συνδυάζει τεχνικές yoga, rebirthing breathwork και Gestalt, με στόχο τη θεραπεία του πρώιμου τραύματος. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στους συμμετέχοντες να επεξεργαστούν συναισθηματικά ζητήματα μέσα από την πρακτική της αναπνοής.
 
Επίσης, ανακαλύψτε τη δύναμη της yoga μέσα από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρει η Marga Yoga, αναγνωρισμένο από τον διεθνή οργανισμό Yoga Alliance International. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων Yoga, συνδυάζεται η παραδοσιακή hatha yoga με την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt. Θα εμβαθύνετε στην επίδραση των στάσεων (asanas) και της αναπνοής (pranayama) στο ψυχονοητικό σας σώμα, με στόχο την ολιστική θεραπεία.
 
Στον χώρο προσφέρονται επίσης εβδομαδιαία τμήματα yoga και η δυνατότητα προσωπικών συνεδριών ψυχοθεραπείας, παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη υποστήριξη για την προσωπική ανάπτυξη και ευημερία.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: Marga Yoga

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας