07/10/2024

Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από την πρότυπη ακαδημία “HotelBrain Academy

Σεμινάρια

Το Semifind παρουσιάζει την πρότυπη ακαδημία “HotelBrain Academy” η οποία ιδρύθηκε από τον μεγαλύτερο σε αριθμό καταλυμάτων ξενοδοχειακό  Όμιλο της Ελλάδας HotelBrain Group.

Με περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η HotelBrain Academy προσφέρει υψηλού επιπέδου σεμινάρια και δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης! Κορυφαίοι επαγγελματίες του σήμερα στον χώρο του τουρισμού και της γαστρονομίας και επί σειρά ετών συνεργάτες του Ομίλου HotelBrain, διαμορφώνουν επιτυχημένους και περιζήτητους επαγγελματίες του αύριο!

Η HotelBrain Academy με τα προγράμματά της (δια ζώσης και online) προσφέρει ακαδημαϊκές γνώσεις, αλλά και μυεί αποφοίτους και επαγγελματίες στη φιλοσοφία, τις αξίες, την τεχνογνωσία της εταιρείας, καθώς και στη συσσωρευμένη εμπειρία της στον τουριστικό κλάδο.
 
Το πρόγραμμα Executive Diploma in Hotel Management έχει ως στόχο τη δημιουργία στελεχών υψηλού επιπέδου στον χώρο της βαρύτερης βιομηχανίας της χώρας και προσφέρει εγγυημένη προσφορά εργασίας σε ένα από τα 100 +  ξενοδοχεία  του ομίλου με την ολοκλήρωση των σπουδών. Οι καθηγητές της HotelBrain Academy αποτελούν εχέγγυο της ποιοτικότερης εκπαίδευσης ενός τέτοιου προγράμματος και η τεχνογνωσία του Ομίλου HotelΒrain  τον οδηγό σας για την πιο στέρεη ανέλιξη σας στον τομέα του Hospitality.
 
Το σεμινάριο Food and Beverage Management αποτελεί έναν σημαντικό πνεύμονα άμεσων εσόδων για ένα ξενοδοχείο και η Ακαδημία της HotelBrain δημιούργησε ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο σκοπό έχει να γεμίσει το κενό στον κλάδο αυτό, δημιουργώντας έτοιμους επαγγελματίες.
 
Η παραγωγική διαδικασία, οι προμήθειες των πρώτων υλών, η οργάνωση ενός εστιατορίου, η οικονομοτεχική ανάλυση και η διαχείριση προσωπικού αποτελούν τομείς που σε συμπόρευση  με τους καθηγητές της HotelBrain Academy θα σας εξασφαλίσουν ένα αναβαθμισμένο ρόλο στην επαγγελματική σας καριέρα και παρέχεται επίσης εγγυημένη προσφορά εργασίας σε ένα από τα 100 +  ξενοδοχεία  του ομίλου με την ολοκλήρωση των σπουδών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: HotelBrain Academy

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας