9/10/2024

1ο online επιμορφωτικό σεμινάριο της BioMedLex - Ηθικές και νομικές διαστάσεις πρόσφατων εξελίξεων στη σύγχρονη Βιοιατρική

E-Learning

To Semifind καλωσορίζει ένα νέο φορέα την BioMedLex. Η BioMedLex AMKE είναι διεπιστημονική, μη κερδοσκοπική εταιρεία. Εταίροι της είναι νομικοί και θετικοί επιστήμονες, με ειδική κατάρτιση και εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Δραστηριοποιείται υπό τον συντονισμό του Δρ. Τ. Κ. Βιδάλη, επιστημονικού συνεργάτη της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής & Τεχνοηθικής και εμπειρογνώμονα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για θέματα του αντικειμένου αυτού.

Επιδιώκει να εξασφαλίσει έγκυρη ενημέρωση για τη νομική, ηθική και δεοντολογική διάσταση της σύγχρονης Ιατρικής και να παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, ιδίως ως προς τις καινοτόμες θεραπείες και τη βιοιατρική έρευνα, καλύπτοντας μια προφανή ανάγκη για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών από την επιστημονική κοινότητα.

Η BioMedLex έχει τη χαρά να ανακοινώσει το 1ο online Επιμορφωτικό Σεμινάριο που αποσκοπεί στην ενημέρωση ειδικών και ευρύτερου κοινού για τις ηθικές και νομικές διαστάσεις πρόσφατων εξελίξεων στη σύγχρονη Βιοιατρική. Το σεμινάριο περιλαμβάνει την παρουσίαση και συζήτηση 8 θεμάτων σε δίωρες συναντήσεις.

Εισηγητές θα είναι εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Μπορείτε να βρείτε το online σεμινάριο εδώ:
Ηθικές και νομικές διαστάσεις πρόσφατων εξελίξεων στη σύγχρονη Βιοιατρική

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: BioMedLex

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας