Η MEAT PRO είναι η πρώτη ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης κρεοπωλών στην Ελλάδα. Αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος, με την υποστήριξη της διεθνούς φήμης αντίστοιχης κρατικής σχολής της Δανίας. Σε αποκλειστική συνεργασία με επίλεκτους συνεργάτες της ελληνικής και της γαλλικής αγοράς κρέατος, έχει ως στόχο την δημιουργία μιας νέας γενιάς επαγγελματιών, εκπαιδευμένη με βάση τα διεθνή πρότυπα εκπαίδευσης, ποιότητας αλλά και εξυπηρέτησης πελατών.
Αριστεία, Επαγγελματισμός, Καινοτομία
Η MEAT PRO ιδρύεται το 2016 και εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην επαγγελματική εκπαίδευση και στη διαχείριση του κρέατος ως πρώτη ύλη.
Οι μελλοντικοί επαγγελματίες:
• Εκπαιδεύονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν εργαστήρια, βιβλιοθήκη και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας.
• Εξασκούν τις γνώσεις τους πρακτικά μέσα στο εξειδικευμένο κρεοπωλείο της σχολής και στους υπερσύγχρονους θαλάμους ψύξης.
• Εξελίσσονται υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου και ειδικών καθηγητών.
• Εκπαιδεύονται με βάση λεπτομερή εκπαιδευτικά προγράμματα με έμφαση στην Άριστη Μαθητεία, που περιλαμβάνουν στις ενότητές τους τις τελευταίες τεχνολογικές και εκπαιδευτικές εξελίξεις του κλάδου
Κέντρο Γαστριμαργικού Πολιτισμού και Επιστήμης του Κρέατος
Η απόλυτη αφοσίωση στο κρέας επεκτείνεται και εκτός των αιθουσών διδασκαλίας.
Εξειδικευμένα σεμινάρια μαγειρικής πάντα με βασικό συστατικό το κρέας από γνωστούς σεφ εγχώριους και διεθνείς, δίνουν τη δυνατότητα τόσο στους σπουδαστές αλλά και σε οποιονδήποτε το επιθυμεί, να πολλαπλασιάσει τις γνώσεις του πάνω στο κρέας και στις εφαρμογές του στην κουζίνα.
Ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο για τη μελέτη του κρέατος, δίνει τη δυνατότητα σε σπουδαστές και μη να αντιλαμβάνονται πρακτικά έννοιες γνωστές κυρίως σε επιστήμονες, όπως για παράδειγμα κτηνίατροι, ώστε να μπορούν να είναι πιο πληροφορημένοι και απόλυτα ενημερωμένοι σχετικά με τις διαφορετικές ποιότητες κρέατος στην αγορά.
Μια σχολή για τη Σπουδή στο Κρέας.