Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους και τις δεξιότητες επικοινωνίας τους στα Αγγλικά , στους επαγγελματίες του τομέα της μαγειρικής, στους Σεφ και σε όσους θέλουν να έχουν επαφή ή συναλλαγή με το εξωτερικό στον ανάλογο τομέα. Το σεμινάριο προσφέρει πάνω από 400 λεξιλογικούς όρους και φράσεις, ασκήσεις για τη δομή του γραπτού λόγου και τις ακουστικές ικανότητες και οδηγεί τους σπουδαστές σε ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας σε οτιδήποτε σχετικό με τη μαγειρική.
Σκοπός
Κεντρικός στόχος και σκοπός του προγράμματος είναι οι σπουδαστές:
Περιγραφή σεμιναρίου
Θεματικές Ενότητες
1. The Kitchen 2. People in the Kitchen 3. People in a Restaurant 4. Tools 1 5. Tools 2 6. Tools 3 7. Appliances 8. Basic Actions 1 9. Basic Actions 2 10. Flavors 11. Measurements 1 12. Measurements 2 13. Food Safety 14. Kitchen Safety 15. Nutrition 16. Meats 17. Seafood 18. Dairy 19. Fruits 20. Vegetables 21. Spices and Herbs 22. Pastas 23. Grains and Legumes 24. Pastry 25. Bread 26. Breakfast 27. Lunch 28. Dinner 29. Desserts 1 30. Desserts 2 31. Stock 32. Soups 33. Sauces 34. Salads 35. Grilling and Broiling 36. Roasting 37. Braising 38. Baking 39. Frying 40. Steaming 41. Buffet 42. Sanitization and Hygiene 43. Inventory Management 44. Training 45. Career Options 46. Glossary
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια και εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Πιστοποίηση Στο τέλος της φοίτησης οι σπουδαστές αξιολογούνται. Η επιτυχής ολοκλήρωση της εξεταστικής διαδικασίας οδηγεί στην απόκτηση της Πιστοποίησης. Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση για την αγορά εργασίας.
Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
***Οι Βεβαιώσεις Κατάρτισης Σπουδών εκδίδονται στα Ελληνικά & στα Αγγλικά διότι έχουν εγκριθεί και από το ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.
Πιστοποίηση χωρίς επιπλέον επιβάρυνση Cooking English – Αγγλικά για τον κλάδο της Μαγειρικής
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος