Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ και ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ, αρχάριους που θέλουν να εργαστούν σε φούρνους, ζαχαροπλαστεία, αλυσίδες αρτοποιείων, εταιρείες Catering, επισιτιστικές μονάδες και άλλες βιομηχανίες, ή όσους φυσικά θέλουν να γίνουν αρτοποιοί-ζαχαροπλάστες ελεύθεροι επαγγελματίες. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν γενικότερα άνθρωποι κάθε ηλικίας που αγαπούν την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική.
Σκοπός
Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να γνωρίζεις τα μυστικά παρασκευής του άρτου και των αλεύρων. Συμμετέχοντας στο σεμινάριο θα κατασκευάσεις ψωμιά όλων των ειδών, θα πλάσεις διάφορες ζύμες, θα συνθέσεις κριτσίνια, τάρτες, κέικ και άλλα γλυκά φούρνου.
Περιγραφή σεμιναρίου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΤΟΙ Χωριάτικος Κλασσικός, Ολικής Αλέσεως, Χειροποίητος παραδοσιακός ΖΥΜΕΣ Πίτσα, Πεϊνιρλί, Μπριος, Κουρού ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ Βουτύρου, Λαδιού ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ Ηλιόσπορου, Λευκό και παραλλαγές ΤΑΡΤΕΣ Pate brisee, Pate sablee, Πάστα Φλώρα, New York Cheese cake, Κις Λορέν ΚΕΪΚ Κλασσικό κέικ βανίλιας (Βασιλόπιτα), Πορτοκαλιού Νηστίσιμο, Αμέρικαν κέικ ΓΛΥΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ Πορτοκαλόπιτα, Λεμονόπιτα, Σοκολατόπιτα
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια 50 ώρες (2 μήνες) 2 ημέρες / εβδομάδα
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος