Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους με μικρή ή μέτρια εμπειρία στο χώρο του σερβιρίσματος, σε έμπειρους σερβιτόρους, σε Maitre και Food and Beverage Managers, σε επιχειρηματίες του χώρου, σε εστιάτορες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν αποτελεσματικά στο χώρο αυτό. Όσοι ολοκληρώσουν το σεμινάριο μπορούν να απασχοληθούν στο χώρο της εστίασης, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ, καφετέριες, εταιρείες catering και κάθε λογής τουριστική επιχείρηση.