Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Διαδικασία αδειοδότησης χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Engineering Intelligence
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Περιβάλλον/Ενέργεια/Κτήρια

Σε ποιους απευθύνεται

Σε φοιτητές και απόφοιτους μηχανικούς AΤΕΙ και ΑΕΙ, όλων των ειδικοτήτων που θέλουν γνωρίσουν και να εμβαθύνουν στη διαδικασία και στα απαιτούμενα για την έκδοση άδειας λειτουργίας ενός χώρου υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και για τα πιστοποιητικά ποιότητας που ενδεχομένως απαιτούνται και ο τρόπος απόκτησης τους. Επίσης σε κάθε ενδιαφερόμενο σύμβουλο ή επενδυτή ο οποίος επιθυμεί να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Σκοπός

Στόχος του σεμιναρίου είναι η αναλυτική παρουσίαση του τρόπου αδειοδότησης χώρων – καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται αλλά και οι πρόνοιες που πρέπει να λαμβάνει υπόψη του ο υπεύθυνος μηχανικός. Ξεκινώντας από τη παρουσίαση της σχετικής νομοθεσίας, το σεμινάριο εξειδικεύει ανάλογα με το είδος της επιχείρησης που αδειοδοτείται, στις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν και στις τυχόν κατασκευαστικές επεμβάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν στο χώρο, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση και την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Στη συνέχεια παρουσιάζεται το πρότυπο ISO 22000 – HACCP καθώς και οι απαιτήσεις για την κτήση του όπως και τα είδη των επιχειρήσεων που το χρειάζονται. Τέλος παρουσιάζονται σύντομα case studies (παραδείγματα), της μεθοδολογίας έκδοσης αδείας αλλά και των κρισίμων σημείων κατά την προετοιμασία της.

Επαγγελματικά οφέλη σεμιναρίου :
• Εξοικείωση με τον τρόπο έκδοσης αδειών σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.
• Εξοικείωση με όλα τα κρίσιμα σημεία της νομοθεσίας αλλά και των τεχνικών λεπτομερειών που πρέπει να έχει υπόψη του ο μηχανικός.
• Γνωριμία με την πιστοποίηση ISO 22000 – HACCP και τις απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιεί μία επιχείρηση, ώστε να την αποκτήσει.
• Ικανότητα επιλογής της καλύτερης τεχνικά και οικονομικά λύσης για τον τελικό πελάτη.
• Διεύρυνση γκάμας προσφερόμενων υπηρεσιών στον πελάτη

Περιγραφή σεμιναρίου

Προαπαιτούμενες γνώσεις: Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Ύλη Σεμιναρίου – Ενδεικτική Θεματολογία:
Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών και άλλες διατάξεις ΦΕΚ 2161/2017
- Πεδίο εφαρμογής - Ορισμοί
- Άδεια ίδρυσης & λειτουργία
- Γενικοί όροι & προϋποθέσεις
- Κατηγορίες επιχειρήσεων
- Ειδικοί όροι & Προϋποθέσεις
- Υγειονομικοί έλεγχοι
- Κυρώσεις - Πρόστιμα
Απαιτήσεις Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000 - HACCP
- Απαιτήσεις εγκαταστάσεων – χώρων - υποδομών
- Προαπαιτούμενα
- Προδιαγραφές εφαρμογών

Πληροφορίες συμμετοχής

Πλεονεκτήματα σεμιναρίου:
• Πιστοποιητικό παρακολούθησης Engineering-Intelligence
• Κάρτα μέλους Engineering- Intelligence Club
• Έκπτωση 20% σε περίπτωση που παρακολουθήσετε και κάποιο άλλο από τα διαθέσιμα σεμινάρια μας
• Αίθουσες Διδασκαλίας με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και προσωπικό Η/Υ για κάθε εκπαιδευόμενο

Εκπαιδευτικό υλικό:
- Μπλοκ σημειώσεων και στυλό.
- Σημειώσεις εισηγητού & επιπρόσθετο ψηφιακό υλικό.

Ειδικές προσφορές - Επιδότηση :
• Προσφέρονται ειδικές τιμές για συμμετοχές σε περίπτωση που δηλώσετε συμμετοχή μαζί με κάποιον / κάποιους γνωστούς ή συναδέλφους σας.
• Παρέχονται ειδικές τιμές για εταιρικές εκπαιδευσεις σε κλειστά τμήματα.
• Δυνάτότητα επιδότησης του κόστους συμμετοχής από τον ΟΑΕΔ μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ (0,24%)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.