Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Εις τον αφρό του Οίνου και της Θάλασσας | Βραδιά Οινογευσιγνωσίας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Acropolis | Chef's Club of Attica
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Την παρουσίαση θα την κάνει ο Οινοχόος και επίτιμο μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις κ. Νικόλαος Πολίτης.
Την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει να παρουσιάσει η κυρία Ευανθία Βοναζούντα executive chef ,διευθύντρια Γυναικών και ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ .

Περιγραφή σεμιναρίου

 Μια ιδιαίτερη βραδιά οινογευσιγνωσίας στον δεύτερο κύκλο της θα παρουσιάσει η Λέσχη Ακρόπολις Αττικής με θέμα: "Εις τον αφρό του Οίνου και της Θάλασσας".

Ένα ξεχωριστό πάντρεμα γεύσεων μοναδικών κρασιών και θαλασσινών που θα απογειώσει τον ουρανίσκο!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

1) Welcome Drink, Αιγαιοπελαγίτικο Αχινό βυθισμένο σε Prosecco Valdo, με συνοδεία από οστρακοειδή.
2) A la Grecque γαρίδες ψητές, συνοδευόμενες με Αμπέλου Χώρα Olvios, Μαλαγουζιά / Viognier
3) Πελαγίσια Ψητή Σουπιά με το εκρηκτικό αρωματικό, Βιολογικό Ασύρτικο 100% Αθανασίου.
4) Πορφύρα σε φωλιά με σταμναγκάθι συνοδευόμενο από δροσερό με ιδιαίτερα αρώματα ,ροζέ, το ξακουστό Lopez de Haro Rosado Garnacha / Viura
5) Sυrprise Καλαμάρι γεμιστό με το ακυκλοφόρητο Pet Nat, φυσικό αφρώδες Αθανασίου από 100% Αγιωργίτικο
6) Αρωματικά Μελωμένο Χταπόδι με τον εμβληματικό Πυρίτη του Καραμολέγκου.
7) Επιδόρπιο: Μυζήθρα περγαμόντο και αλμυρά καραμελωμένο αμύγδαλο συνοδευόμενο με απόσταγμα σταφυλής Μπαμπατζίμ.

Κόστος Συμμετοχής

 80€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.