Σε ποιους απευθύνεται
Σκοπός
Στόχος του σεμιναρίου «Οροφοκομία (Housekeeping)» είναι η απόκτηση γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων αναφορικά με την οργάνωση και λειτουργία του τμήματος της Οροφοκομίας μιας Ξενοδοχειακής Μονάδας με απώτερο σκοπό την πλήρη ανταπόκριση στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις όλων των θέσεων εργασίας του τμήματος.
Περιγραφή σεμιναρίου
Διδακτικές Ενότητες
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια:60 ώρες.
Βεβαίωση Παρακολούθησης Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 ΔΕΛΤΑ.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται επίσης στις ακόλουθες δομές του ΚΔΒΜ Δέλτα 360: Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα, Χανιά, Ξάνθη, Βόλο.
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος