Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Οροφοκομία (Housekeeping)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κ.Δ.Β.Μ. ΔΕΛΤΑ 360
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
15/01/2025
60 ώρες

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να καταρτιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και στη συνέχεια να ασκήσουν τα καθήκοντα της/του Οροφοκόμου.

Σκοπός

Στόχος του σεμιναρίου «Οροφοκομία (Housekeeping)» είναι η απόκτηση γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων αναφορικά με την οργάνωση και λειτουργία του τμήματος της Οροφοκομίας μιας Ξενοδοχειακής Μονάδας με απώτερο σκοπό την πλήρη ανταπόκριση στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις όλων των θέσεων εργασίας του τμήματος.

Περιγραφή σεμιναρίου

 Διδακτικές Ενότητες

  • Εισαγωγή στην οροφοκομία - Οργανόγραμμα Ανάλυση Θέσεων και Αρμοδιοτήτων
  • Εσωτερικοί κανονισμοί και ανάλυση κανόνων υγιεινής και ασφαλής χρήση χημικών
  • Ανάλυση τύπων δωματίων και κατάστασης δωματίων
  • Διαδικασία και τρόπος καθαριότητας δωματίων
  • Έγγραφα λειτουργίας τμήματος Οροφοκομίας & Reporting
  • Οργάνωση και λειτουργίας τμήματος Λινοθήκης και διαχείριση λινών ξενοδοχείου
  • Ποιότητα στην Εξυπηρέτηση πελατών - Επικοινωνία με τον πελάτη και Διαχείριση προβλημάτων και παραπόνων
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε Ξενοδοχεία

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια:60 ώρες.

Βεβαίωση Παρακολούθησης
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 ΔΕΛΤΑ.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται επίσης στις ακόλουθες δομές του ΚΔΒΜ Δέλτα 360: Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα, Χανιά, Ξάνθη, Βόλο.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.