Σε ποιους απευθύνεται
Το Σεμινάριο «Vegan κουζίνα και Raw Vegan» απευθύνεται σε επαγγελματίες μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ερασιτέχνες μάγειρες και όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της χορτοφαγίας και της ωμοφαγίας. Επίσης, προσφέρει σε επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης την ευκαιρία να εμπλουτίσουν το μενού τους με πιάτα που απευθύνονται σε πελάτες με ειδικές διατροφικές ανάγκες, διευρύνοντας έτσι τον επιχειρηματικό τους ορίζοντα.
Σκοπός
Στο Σεμινάριο «Vegan κουζίνα και Raw Vegan» θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις μοναδικές τεχνικές τις οποίες θα μπορείς να τις εφαρμόσεις για τις κατηγορίες των πελατών με «ειδική διατροφή», που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στον τουριστικό κλάδο.
Στο Σεμινάριο «Vegan κουζίνα και Raw Vegan», θα αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την παρασκευή και την προετοιμασία υγιεινών, χορτοφαγικών και ωμοφαγικών πιάτων. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα μάθεις τεχνικές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που είναι συμβατές με τη χορτοφαγία και την ωμοφαγία, συνταγές και συνδυασμούς υλικών που θα σου επιτρέψουν να δημιουργήσεις γευστικά πιάτα χωρίς ζωικά προϊόντα και θα εξοικειωθείς με ευφάνταστους τρόπους σερβιρίσματος.
Περιγραφή σεμιναρίου
Μέσα από το Σεμινάριο «Vegan κουζίνα και Raw Vegan», θα μάθεις πώς να προετοιμάζεις υγιεινά και θρεπτικά γεύματα που σέβονται τις αρχές της χορτοφαγίας και της ωμοφαγίας. Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου «Vegan κουζίνα και Raw Vegan», θα διδαχθείς τη σημασία της σωστής επιλογής και συνδυασμού των συστατικών, όπως φρέσκα λαχανικά, φρούτα, ξηροί καρποί και σπόροι, ώστε να δημιουργείς πιάτα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, χωρίς να κάνεις συμβιβασμούς στη γεύση. Επιπλέον, θα αποκτήσεις τις κατάλληλες τεχνικές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που θα σου επιτρέψουν να δημιουργείς γευστικά και εντυπωσιακά vegan πιάτα. Οι επιμορφούμενοι θα εξοικειωθούν με πρωτοποριακές τεχνικές, όπως η παρασκευή ωμοφαγικών επιδορπίων, η δημιουργία γαλακτοκομικών προϊόντων από φυτικές πρώτες ύλες και η χρήση εξειδικευμένων εργαλείων κουζίνας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια 20 ώρες
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος