Εισηγητής
Ιωάννης Φυντάνης Ο Ιωάννης Φυντάνης, είναι Executive Chef στο Black Rock Restaurant Οία Σαντορίνης και εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.
Σε ποιους απευθύνεται
Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονων Τεχνικών Γαστρονομίας προσφέρεται κατ' αποκλειστικότητα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360 και απευθύνεται σε:
Περιγραφή σεμιναρίου
Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονων Τεχνικών Γαστρονομίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αποτελεί ένα πρόγραμμα σπουδών, το οποίο ξεπερνά τα όρια της κλασικής διετούς φοίτησης βασιζόμενο στην εκμάθηση των πλέον σύγχρονων τεχνικών και τάσεων στη γαστρονομία.
Ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση του προγράμματος, ο καταρτιζόμενος θα είναι σε θέση να προσεγγίζει την κλασική και διεθνή γαστρονομία μέσα από τη σύγχρονη εξέλιξη της ίδιας της τέχνης.
Μέσα από τις θεματικές ενότητες του Προγράμματος, οι καταρτιζόμενοι αναλύουν σε πρακτικό επίπεδο τις σύγχρονες εφαρμογές πάνω στη μαγειρική τέχνη και επεξεργάζονται τις διαφορετικές κουλτούρες βασικών εδεσμάτων. Οι σπουδαστές έχουν ενεργό ρόλο όχι μόνο στο πρακτικό σκέλος, αλλά και στο ερευνητικό πλαίσιο που θα προκύψει.
Θεματικές Ενότητες
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 διαθέτει την καταλληλότερη υλικοτεχνική υποδομή για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των καταρτιζομένων, με όλο το σύγχρονο εξοπλισμό που κρίνεται απαραίτητος για τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου προγράμματος:
Πληροφορίες συμμετοχής
Βεβαίωση Παρακολούθησης Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση TQ UK, κάνοντας αυτόματα level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διάρκεια: 160 ακαδημαϊκές ώρες • Όλα τα μαθήματα είναι εργαστηριακά και πραγματοποιούνται σε ολιγομελή κλειστά τμήματα.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται επίσης στις ακόλουθες δομές του ΚΔΒΜ Δέλτα 360: Αθηνα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα, Χανιά, Ξάνθη, Βόλο.
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος