Σε ποιους απευθύνεται
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες οργάνωσης, λειτουργίας και διεύθυνσης κάθε επισιτιστικής επιχείρησης.
Περιγραφή σεμιναρίου
Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και παρέχει όλες τις γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζεται να κατέχει ο σύγχρονος Bar & Restaurant Manager, το στέλεχος εκείνο που αναλαμβάνει τη διαχείριση, την οργάνωση και λειτουργία ενός εστιατορίου ή bar. Συντάσσει τη λίστα φαγητού και κρασιού, επιβλέπει το service, προγραμματίζει τις κρατήσεις και είναι γενικότερα υπεύθυνος για την άριστη λειτουργία της επιχείρησης. Η διδασκαλία παρέχεται από επαγγελματίες maître, οινοχόους, γευσιγνώστες, F&B managers, bartenders σε χώρο bar-restaurant, εντός της σχολής.
Ενδεικτικές Διδασκόμενες Ενότητες:
Bartending
Service και γευσιγνωσία κρασιού - Sommelier
Λειτουργία εστιατορίου & Διοίκηση επισιτιστικών τμημάτων Restaurant Operation – Food & Beverage Management
Πληροφορίες συμμετοχής
Μαθήματα: 3 φορές την εβδομάδα
Το πρόγραμμα προσφέρει:
Βεβαίωση Παρακολούθησης Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης LE MONDE, την κορυφαία σχολή Γαστρονομίας & Τουρισμού.
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος