Σε ποιους απευθύνεται
Σε ποιους απευθύνεται: Σε νέους pastry chefs ή chefs που επιθυμούν να εξελίξουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους. Επίσης, σε εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν έναν τίτλο σπουδών με απήχηση στον ιδιωτικό τομέα.
Περιγραφή σεμιναρίου
Είναι ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην υψηλή ζαχαροπλαστική – αρτοποιία που προσφέρει ταχύρρυθμη εκπαίδευση ευρωπαϊκού επιπέδου στην Ελλάδα. Διδάσκουν κορυφαίοι pastry chefs, σε σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις, προσφέροντας υψηλό επίπεδο γνώσεων στη μοντέρνα & κλασική ζαχαροπλαστική, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
Πλεονεκτήματα προγράμματος:
Πληροφορίες συμμετοχής
Μαθήματα: 2 φορές την εβδομάδα
Το πρόγραμμα προσφέρει:
Βεβαίωση Παρακολούθησης Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης LE MONDE, την κορυφαία σχολή Γαστρονομίας & Τουρισμού.
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος