Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Professional Pastry Chef Course

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
LE MONDE
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε:
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσοι διαθέτουν εμπειρία επαγγελματικού εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής ή έχουν ολοκληρώσει κύκλους σπουδών/μαθημάτων ζαχαροπλαστικής.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν περαιτέρω τις επαγγελματικές τους γνώσεις, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να λειτουργήσουν με πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο σε περιβάλλον οργανωμένου ζαχαροπλαστείου.

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνταγών της κλασικής και διεθνούς ζαχαροπλαστικής, οι συμμετέχοντες καταφέρνουν να αναβαθμίσουν τις ζαχαροπλαστικές τους τεχνικές, να τελειοποιήσουν το dessert styling των γλυκών τους και να δημιουργήσουν αρμονικά και ισορροπημένα γλυκά για όλες τις περιστάσεις.

Πληροφορίες συμμετοχής

Μαθήματα: 3 φορές την εβδομάδα

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  • Απόκτηση άριστης τεχνικής σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Εξοικείωση με τους διεθνείς γαστρονομικούς κανόνες, την εποχικότητα & την εντοπιότητα
  • Βελτιστοποίηση dessert styling & plating τεχνικών

Βεβαίωση Παρακολούθησης
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης LE MONDE, την κορυφαία σχολή Γαστρονομίας & Τουρισμού.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.