Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και αποφοίτους Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να εξειδικευτούν στο SUSHI, αποκτώντας επιπλέον γνώσεις & εχέγγυα στο βιογραφικό τους, αλλά & σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να διδαχτούν σε ένα ταχύρρυθμο workshop τα μυστικά του επαγγελματικού sushi.
Περιγραφή σεμιναρίου
Ένα ταχύρρυθμο workshop εξειδίκευσης στο SUSHI, από τον κορυφαίο στο είδος του chef Βασίλη Βουτουρλή, που καλύπτει τεχνικές & γνώσεις ενός ολοκληρωμένου ασιατικού menu μέσα από 19 μοναδικές συνταγές. Σκοπός του σεμινάριού είναι η εξειδίκευση των σπουδαστών σε νέες & κλασικές τεχνικές, στην ολοκληρωμένη γνωριμία τους με την ασιατική κουζίνα & στην απόκτηση εξειδίκευσης μέσα σε ένα 100% διαδραστικό workshop, οι σπουδαστές θα διδαχτούν από εξειδικευμένους επαγγελματίες όλα τα μυστικά για τη δημιουργία επαγγελματικού SUSHI.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 1
ΕΝΟΤΗΤΑ 2
ΕΝΟΤΗΤΑ 3
ΕΝΟΤΗΤΑ 4
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια: 20 ακαδημαϊκές ώρες
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.
Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται επίσης στις ακόλουθες δομές του ΚΔΒΜ Δέλτα 360: Αθήνα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα, Χανιά, Ξάνθη, Βόλος.
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος