Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Be a Brunch Expert

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κ.Δ.Β.Μ. ΔΕΛΤΑ 360
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ερμού 45 (Πλατεία Αριστοτέλους)
15/1/2025
20 ώρες
Ερμού 45 (Πλατεία Αριστοτέλους)
20 ώρες

Εισηγητής

Ευθύμης Τσακίρης

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στη Χαλκιδική και στην Κω, με ειδίκευση στη διακοσμητική και στο σκάλισμα λαχανικών και φρούτων. Εξελίχθηκε στη ζεστή κουζίνα μέσα από a la carte εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.

Έχει εργαστεί ως demi-chef στο Kempinski Hotel και ως chef de partie στη Σπονδή στο Sani Asterias Suites, υπό την καθοδήγηση του Arnaud Bignon (2 Michelin Stars). Συμμετείχε στο Sani Gourmet Festival με τους Eric Frechon (3 Michelin Stars) και Maurizio Santini (2 Michelin Stars). To 2008 επέστρεψε στο εστιατόριο “Da Vinci” του ξενοδοχείου Kempinski ως chef de partie για 3 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους chef του χώρου για consulting.

Ανήκει στην εκπαιδευτική ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 τα τελευταία 5 χρόνια.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και αποφοίτους Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να εξειδικευτούν στην τέχνη του Brunch, αποκτώντας επιπλέον γνώσεις & εχέγγυα στο βιογραφικό τους, αλλά & σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να διδαχτούν σε ένα ταχύρρυθμο hands – on workshop τα μυστικά του πετυχημένου brunch.

Σκοπός

Οι θεματικές ενότητες καλύπτουν,  μέσα από πληθώρα εξειδικευμένων και παραδοσιακών τεχνικών, ένα ολοκληρωμένο, επαγγελματικό και άκρως ανταγωνιστικό menu. Σκοπός του σεμινάριού είναι η εξειδίκευση των σπουδαστών σε νέες και κλασικές συνταγές και τεχνικές για αλμυρά και γλυκά εδέσματα, bowls και smoothies αλλά και τον βασιλιά του Brunch, το αυγό.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ένα ταχύρρυθμο workshop εξειδίκευσης, από τον κορυφαίο στο είδος του chef Ευθύμη Τσακίρη, που περιλαμβάνει μία σειρά από τις πιο επιτυχημένες συνταγές για το καλύτερο BRUNCH που έχετε ποτέ δοκιμάσει!

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν:

ΕΝΟΤΗΤΑ 1:ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΥΓΑ

TEXNIKEΣ

  • ENGLISH MUFFINS
  • HOLLANDAISE SAUSE ME 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
  • ΑΒΓΑ ΠΟΣΕ ΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
  • ΜΟΡΝΕ SAUSE
  • ABΓΑ ΠΟΣΕ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
  • SCRAMBLE
  • FLUFFLY ΔΙΟΓΚΩΣΗ
  • ΑΒΓΑ ''O PLAN''

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • EGGS BENEDICT, EGGS FLORENTINE, FLUFFLY OMELETTE, SHAKSHUKA, SCRAMBLED EGGS, CROQUE MADAME, CROQUE MESIE, ΦΟΡΜΑ BRIOCHE

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: 'ΓΛΥΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ'

TEXNIKEΣ

  • ΝΑΜΕΛΑΚΑ
  • CRUMBLE
  • PRALINA
  • KONFI
  • JAPANESE FLUFFIEST PANCAKE
  • CREM ANGLAIS ΣΤΟ THERMOMIX

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • ΖΥΜΗ PANCAKE, RED VELVET ΑΠΟΔΟΜΗΜΕΝΟ, ΚΡΕΠ ΣΟΥΖΕΤ, FRENCH TOAST/ME CREM ANGLAIS, PANCAKE ΜΕ ΚΟΝΦΙ ΑΝΑΝΑ / ΝΑΜΕΛΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ/ CRUMBLE, PANCAKE ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΑΛΙΝΑ/ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, JAPANESE PANCAKE/MAPLE SYRUP

ΕΝΟΤΗΤΑ 3: ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ

  • BUTTERMILK ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
  • ΦΟΚΑΤΣΙΑ
  • ΠΑΝΙΝΙ ΨΩΜΙ
  • ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
  • ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΡΟΥΣΤΙΚ
  • ΠΙΚΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • ΚΟΝΦΙ ΣΚΟΡΔΟ
  • CHEDDAR SAUSE
  • SUNNY SIDE UP EGGS
  • CRISPY BACON
  • PANKO ΘΥΜΑΡΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • BURGER ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΦΑΚΗΣ/ΚΕΤΣΑΠ ΠΑΤΖΑΡΙ/ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ/ΠΙΚΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ/ΡΟΚΑ, ''CLUB'' ME ΨΩΜΙ PANINI/BUTTERMILK ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ/ΚΟΡΣΛΟΟΥ/ROKA, PREMIUM AΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ME ΦΟΚΑΤΣΙΑ/ΠΑΣΤΡΑΜΙ/COTTO, PANCAKE CHEDDAR SAUSE/SUNNY SIDE UP EGGS/CRISPY BACON, BURRITO /ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ/ΟΜΕΛΕΤΑ/ΚΡΕΜΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ 4:  ''BOWL / SMOTHIES''

TΕΧΝΙΚΕΣ

  • ΓΚΡΑΝΟΛΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
  • ΑΦΡΟ ΜΗΛΟΥ /SIFON
  • ΑΥΓΟ MOLLET
  • ΠΟΡΙΤΖ
  • ACAI
  • VEGGIE PARMESAN
  • ΜΟΥΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
  • SOUS VIDE ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
  • ΑSIAN DRESSING
  • KALE CHIPS

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • ACAI / ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΛΥΚΟΥ, ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ, ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ/ΓΚΡΑΝΟΛΑ/ΜΕΛΙ Η ΣΦΕΝΔΑΜΟ/ΚΑΡΥΔΙ, ΚΙΝΟΑ SALAD/ ASIAN DRESSING/ΓΑΡΙΔΕΣ/ΑΒΟΚΑΝΤΟ/ΑΦΡΟ ΜΗΛΟΥ, ΠΟΡΙΤΖ/ ΚΑLE ΤΗΓΑΝΗΤΟ/ΑΥΓΟ MOLLET /ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΩΤΕ/CHEDDAR, ΡΥΖΙ BOLW/ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ SOYS VIDE/ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ SIMEJI/ENTAMAME/NTOMATINIA /KALE CHIPS/VEGGIE PARMESAN

Πληροφορίες συμμετοχής

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.

Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διάρκεια: 20 ακαδημαϊκες ώρες

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται επίσης στις ακόλουθες δομές του ΚΔΒΜ Δέλτα 360: Αθήνα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα, Χανιά, Ξάνθη, Βόλος.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.