Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Be a Street Food Expert

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κ.Δ.Β.Μ. ΔΕΛΤΑ 360
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ερμού 45 (Πλατεία Αριστοτέλους)
15/01/2025
20 ώρες
Ερμού 45 (Πλατεία Αριστοτέλους)
20 ώρες

Εισηγητής

Κωνσταντίνος Τρώντσιος

Έχει αποφοιτήσει από ιδιωτική σχολή, με ειδικότητα την μαγειρική τέχνη.  Δραστηριοποιείται από το 1998 στον τομέα της εστίασης σε επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, με σημαντικότερες τις: "Ούζου Μέλαθρον" ως sous chef, "La Pasteria" ως sous chef, "Crystal Fish Restaurant" ως chef, "Η παπαρούνα" ως chef, "Το τριζόνι Fish restaurant" ως chef, το Τελλόγλειο Ίδρυμα ως chef και το "Ble" ως chef.

Από το 2012 ασκεί το λειτούργημα του εκπαιδευτή. Από το 2016 ανήκει στην εκπαιδευτική ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, μεταδίδοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους νέους!

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και αποφοίτους Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να εξειδικευτούν στην τέχνη του STREET FOOD, αλλά & σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να διδαχτούν μέσα σε ένα ταχύρρυθμο workshop τα μυστικά του επαγγελματικού street food.

Σκοπός

Σκοπός του σεμινάριού είναι η εξειδίκευση των σπουδαστών σε νέες & κλασικές τεχνικές της street food κουζίνας, αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις σε συνταγές με κρέας & θαλασσινά, γλυκά αλλά vegan επιλογές μέσα σε ένα 100% διαδραστικό workshop.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ένα ταχύρρυθμο workshop εξειδίκευσης στο STREET FOOD, από τον κορυφαίο στο είδος του chef  Κωνσταντίνο Τρώντσιο, που καλύπτει τεχνικές & γνώσεις ενός ολοκληρωμένου menu άνω των 50 συνταγών & τεχνικών.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΚΡΕΑΤΑ

  • ΧΟΙΡΙΝΟ ‘ΠΑΣΤΟ’ ΑΡΓΗΣ ΕΜΨΗΣΗΣ / ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΕΣΠΡΕΣΟ-ΜΕΛΑΣΑ-ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ-ΨΗΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΛΕΥΚΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ / ΑΛΑΤΙ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ-ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ-ΘΥΜΑΡΙ / MAC N CHEESE / ΨΩΜΑΚΙ BRIOCHE
  • ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ / ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ-ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ-MUSCOVADO-ΚΑΝΕΛΑ-SOYA / ΠΙΚΛΑ ΣΕΛΕΡΙ / SALSA VERDE / ΒΑΟ ΒUNS
  • ‘ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ’ / ΚΡΕΜΑ ΤΡΟΥΦΑ-ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ / ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ / ΠΙΚΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ-ΠΙΠΕΡΙΕΣ-ΣΙΝΑΠΙ / ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΑ ΖΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ‘ΞΕΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ’ ΣΕ ΚΕΦΙΡ / ΣΟΥΣΑΜΙ ΣΑΛΤΣΑ / MINI ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ-ΕΛΙΕΣ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ / LAVA BUNS

ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ & ΨΑΡΙΑ

  • ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ PANKO / ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΨΗΜΕΝΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ / GELLY PEPPER SAUCE / ΜΙΝΙ ΣΑΛΑΤΑ ΞΙΝΟΜΗΛΟ-ΚΑΡΟΤΟ-ΡΕΠΑΝΑΚΙ-ΛΑΧΑΝΟ-ΚΡΕΜΜΥΔΙ-ΣΟΥΜΑΚ / ΨΩΜΑΚΙ ΖΥΜΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ-ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
  • CORN DOG ΛΑΒΡΑΚΙ / SALSA ΨΗΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ / ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΡΥ-ΜΕΛΙ-ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ / SKIN CHIPS / ΨΩΜΑΚΙ HOT DOG
  • ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ / ΤΣΟΡΙΘΟ / ΚΑΠΟΝΑΤΑ / ΛΕΥΚΗ BBQ / BAHN MI
  • ΤΑΡΤΑΡ ΤΟΝΟΥ / ΕΣΑΛΟΤ-ΡΕΠΑΝΑΚΙ-ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ-ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ-ΜΕΝΤΑ-ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ / ΠΕΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΗ & ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ / BABY ΡΟΚΑ / ΦΟΚΑΤΣΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ 3: VEGAN

  • ΠΑΣΤΡΑΜΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙ / PATE ΚΑΡΥΔΙ / ΚΑΡΟΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ / ΤΥΡΙ ΚΑΣΙΟΥΣ / ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ / CLUB SANDWICH
  • ΚΡΕΜΜΥΔΙ PAKORA / CHUTNEY ΤΑΜΑΡΙΝΘΟ / ΦΙΛΕΤΟ ΣΕΛΗΝΟΡΙΖΑ AROSE ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΥΔΑ / ΛΑΓΑΝΑ
  • SPICY ΡΕΒΥΘΙ / MANGO / JASMINE / ΣΙΡΟΠΙ ΜΙΡΙΝ / ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ / EDAMAME / ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ / ΤΑΧΙΝΙ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ / POKE BALL
  • ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ VEGAN / ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΧΑΡΟΥΠΟΜΕΛΟ / ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΡΑΓΟΥ / ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ / RUGBRAUD

ENOTHTA 4: ΓΛΥΚΑ

  • CANNOLI / CREMEUX ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΠΙΠΕΡΙ ΣΕΤΣΟΥΑΝ / ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ / ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
  • ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΡΥΖΟΦΥΛΛΟ / ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ \ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΝΕΛΑ
  • ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΠΑΓΩΤΟ / ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ / CRUMBLE ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
  • VEGAN ΠΑΒΛΟΒΑ

Πληροφορίες συμμετοχής

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.

Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διάρκεια: 20 ακαδημαϊκές ώρες

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται επίσης στις ακόλουθες δομές του ΚΔΒΜ Δέλτα 360: Αθήνα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα, Χανιά, Ξάνθη, Βόλος.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.