Εισηγητής
Κωνσταντίνος Τρώντσιος
Έχει αποφοιτήσει από ιδιωτική σχολή, με ειδικότητα την μαγειρική τέχνη. Δραστηριοποιείται από το 1998 στον τομέα της εστίασης σε επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, με σημαντικότερες τις: "Ούζου Μέλαθρον" ως sous chef, "La Pasteria" ως sous chef, "Crystal Fish Restaurant" ως chef, "Η παπαρούνα" ως chef, "Το τριζόνι Fish restaurant" ως chef, το Τελλόγλειο Ίδρυμα ως chef και το "Ble" ως chef.
Από το 2012 ασκεί το λειτούργημα του εκπαιδευτή. Από το 2016 ανήκει στην εκπαιδευτική ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, μεταδίδοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους νέους!
Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και αποφοίτους Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να εξειδικευτούν στην τέχνη του STREET FOOD, αλλά & σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να διδαχτούν μέσα σε ένα ταχύρρυθμο workshop τα μυστικά του επαγγελματικού street food.
Σκοπός
Σκοπός του σεμινάριού είναι η εξειδίκευση των σπουδαστών σε νέες & κλασικές τεχνικές της street food κουζίνας, αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις σε συνταγές με κρέας & θαλασσινά, γλυκά αλλά vegan επιλογές μέσα σε ένα 100% διαδραστικό workshop.
Περιγραφή σεμιναρίου
Ένα ταχύρρυθμο workshop εξειδίκευσης στο STREET FOOD, από τον κορυφαίο στο είδος του chef Κωνσταντίνο Τρώντσιο, που καλύπτει τεχνικές & γνώσεις ενός ολοκληρωμένου menu άνω των 50 συνταγών & τεχνικών.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΚΡΕΑΤΑ
ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ & ΨΑΡΙΑ
ΕΝΟΤΗΤΑ 3: VEGAN
ENOTHTA 4: ΓΛΥΚΑ
Πληροφορίες συμμετοχής
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.
Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διάρκεια: 20 ακαδημαϊκές ώρες
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται επίσης στις ακόλουθες δομές του ΚΔΒΜ Δέλτα 360: Αθήνα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα, Χανιά, Ξάνθη, Βόλος.
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος