Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Αυτογνωσία: Γίνε ο Εμψυχωτής του Εαυτού σου

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Tabula Rasa - Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Γιαμάλογλου Αργύρης

Περιγραφή σεμιναρίου

Ατομικές και ομαδικές βιωματικές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν στην αυτογνωσία.

Λίγα λόγια για το μάθημα:
Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί και βασιστεί σε ατομικές και ομαδικές βιωματικές ασκήσεις, ασκήσεις γραφής, ασκήσεις art therapy και θετικής ψυχολογίας.  Σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων με στόχο την ενίσχυση της αυτογνωσίας και της αυτοπεποίθηση, δύο δεξιότητες που μεγάλο μέρος του πληθυσμού δείχνει να αγνοεί. Σας προσκαλούμε να κάνετε μία μεγάλη βουτιά και να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο με στόχο να ανακαλύψετε τις αρετές σας αλλά και τα σημεία εκείνα που ίσως θα θέλετε να δουλέψετε παραπάνω προκειμένου να αγαπήσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο. Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε έναν ασφαλή κύκλο συμμετεχόντων που φυσικά ο καθένας μας μπορεί να μοιραστεί ό,τι επιθυμεί και ό,τι αντέχει. Μία ομάδα που κάθε μέλος, με τη δύναμη και την ασφάλεια της ομαδικότητας, θα ξεχωρίσει σα μονάδα και θα αναπτύξει την αυτογνωσία, την αυτοεκτίμηση και την εσωτερική του φωνή. Ελάτε να ανακαλύψετε τη δύναμη που κρύβεται μέσα σας και να οικοδομήσετε μια πιο ουσιαστική σχέση με τον εαυτό σας!

Βασικές ενότητες του σεμιναρίου είναι οι παρακάτω:

  • Ασκήσεις art therapy
  • Ασκήσεις αυτόματης γραφής
  • Θετική ψυχολογία
  • Ατομικές και ομαδικές βιωματικές ασκήσεις
  • Ασκήσεις γραφής
  • Ο εσωτερικός εαυτός
  • Αυτογνωσία και αυτοαποδοχή
  • Αυτοβελτίωση και αυτοπεποίθηση
  • Εσωτερική δύναμη και ανθεκτικότητα

Πληροφορίες συμμετοχής

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διά ζώσης. Τα μέλη της ομάδας θα πρέπει να είναι παρόντα. Το σεμινάριο  αποτελείται από κλειστό κύκλο, περιορισμένων ατόμων και δεν μαγνητοσκοπείται λόγω πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και ευαίσθητης θεματολογίας.

Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να το παρακολουθήσει χωρίς κάποια προηγούμενη εμπειρία. Το πρόγραμμα έχει ψυχοθεραπευτικό χαρακτήρα και όχι εκπαιδευτικό και ως εκ τούτου κατά την ολοκλήρωση του δεν παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Κόστος Συμμετοχής

50€/μήνα

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.