Εισηγητής
Στράτος Ναλμπαντίδης
Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και αποφοίτους Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να εξειδικευτούν στην παραγωγή mignardises, αλλά & σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να διδαχτούν σε ένα ταχύρρυθμο workshop τα μυστικά των "μικρών γλυκών"
Περιγραφή σεμιναρίου
Ένα ταχύρρυθμο workshop εξειδίκευσης στα Mignardises, από τον κορυφαίο pastry chef Στράτο Ναλμπαντίδη, Executive pastry chef "La Guerite" , Cannes.
Τα mignardises συνήθως αποτελούν ένα μικρό γλυκό και προσφέρονται με καφέ ή λικέρ με την ολοκλήρωση του γεύματος. Με τον όρο Mingardise αναφερόμαστε στην τελευταία μπουκιά που εσωκλείει όλη τη γαστρονομική εμπειρία!
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ Στο συγκεκριμένο hands-on σεμινάριο ο Pastry Chef Στράτος Ναλμπαντίδης σε συνεργασία το Infusion Gastronomy θα μοιραστεί μυστικά με στόχο να μυήσει τους σπουδαστές στον κόσμο των Mignardises και να δημιουργήσουν μαζί του σύγχρονους γευστικούς συνδυασμούς μικρών γλυκών.
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια: 5 ακαδημαϊκές ώρες
Βεβαίωση Παρακολούθησης Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.
Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται επίσης στις ακόλουθες δομές του ΚΔΒΜ Δέλτα 360: Αθήνα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα, Χανιά, Ξάνθη, Βόλος.
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος