Γιώργος Φλώρος
Εργάζεται ως barman τα τελευταία χρόνια 17 χρόνια. Έχει άριστες γνώσεις σε τεχνικές προχωρημένης ανάμειξης σε ευρεία γκάμα αλκοολούχων και μη παρασκευών, ακολουθώντας και δημιουργώντας τάσεις. Έχει εργαστεί ως consultant trainer σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες (Daios Cove, Lichnos beach, Costa Navarino, Sani Resort, Ikos Resort).
Έχει διατελέσει Bar Manager επί 3 έτη στο Fine Drinking Thessaloniki με απόλυτη επιτυχία, έχοντας διαχειριστεί στο σύνολο 70 εργαζόμενους, 80 μπαρ και πάνω από 35.000 cocktails. Είναι συνεργάτης σε κύκλους γευσιγνωσίας taste and mentoring στη DIAGEO.
Συμμετείχε σε αρκετούς εθνικούς διαγωνισμούς επιτυγχάνοντας να είναι φιναλίστ σε 6 τελικούς στην Ελλάδα, ενώ κέρδισε την πρώτη θέση για την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό COCKTAILFESTIVAL BY WORLD CLASS. Διαθέτει πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία ως executive cocktail trainer και ανήκει στην εκπαιδευτική ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 την τελευταία εφταετία.
Λεπίδας Ιωάννης
Εργάζεται ως barman τα τελευταία 20 χρόνια. Στην επαγγελματική του προϋπηρεσία περιλαμβάνεται εργασία ως barman και barista σε σημαντικές επιχειρήσεις της ανατολικής Θεσσαλονίκης και ξενοδοχεία. Έχει διατελέσει υπεύθυνος καταστήματος σε κεντρικό Mikel coffee της πόλης, αλλά και υπεύθυνος καταστήματος - barista trainer στην Κυφωνίδης Καφεμπορική.
Έχει ασχοληθεί με την οικιακή ζυθοποίηση επί σειρά ετών και συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Tinos Homebrew Challenge το 2021.
Διαθέτει πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία ως executive cocktail trainer και ανήκει στην εκπαιδευτική ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 την τελευταία τετραετία.