Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Ωμοφαγία και Vegan Διατροφή

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού

Εισηγητής

Ελένη Κανάρη
Διδάσκων/Διδάσκουσα Προγραμμάτων Ενηλίκων
Σπούδασε Οικονομικά στην Ελβετία και εργάστηκε στην Αγγλία. Παρακολούθησε σεμινάρια κρασιού και γευσιγνωσίας και εργάστηκε σε μεγάλη εισαγωγική εταιρία οίνων και ποτών. Διετέλεσε διευθύντρια της πρώτης λέσχης κρασιού στην Ελλάδα “The Athenian Wine Club” και συντάκτρια της μηνιαίας εφημερίδας της λέσχης. Πήρε πτυχίο Chef από τη σχολή Μαγειρικής Τέχνης LE MONDE και στη συνέχεια παρακολούθησε έναν κύκλο σπουδών στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι. Εργάστηκε σε ένα μικρό boutique ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη και συνέχισε ως ελεύθερος επαγγελματίας διοργανώνοντας μικρά ή μεγαλύτερα γεύματα. Ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς με σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει διδάξει μαγειρική σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως εξωσχολικό θέμα, σε ομάδες εφήβων στο πρόγραμμα Ι.Β. καθώς και σε ομάδες ενηλίκων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στις συναντήσεις θα εξερευνήσουμε αυτές τις δύο διατροφικές προσεγγίσεις, τα οφέλη τους, και πώς μπορούν να ενσωματωθούν στην καθημερινή μας ζωή, εκτελώντας συνταγές από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα.

  • Ωμοφαγία: Μια διατροφική πρακτική που περιλαμβάνει την κατανάλωση ακατέργαστων και μη επεξεργασμένων τροφών. Οι υποστηρικτές αυτής της διατροφής πιστεύουν ότι η μαγειρική καταστρέφει σημαντικά θρεπτικά συστατικά και ένζυμα που είναι απαραίτητα για την καλή υγεία
  • Vegan Διατροφή; Η διατροφή που αποκλείει όλα τα ζωικά προϊόντα και υποπροϊόντα. Οι vegan επιλέγουν αυτή τη διατροφή για λόγους όπως η ηθική, το περιβάλλον και η υγεία.

Πληροφορίες συμμετοχής

ΤΕΤΑΡΤΗ / 6:30-8:30 μ.μ.

Κόστος Συμμετοχής

175 €

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.