Εισηγητής
Άγγελος Κανιατσάκης & Γιώργος Χαριτίδης, Μικροζυθοποιοί
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με τη διαδικασία σπιτικής ζυθοποίησης και ανάπτυξης συνταγών. Επίσης παρουσιάζονται μέθοδοι παρασκευής διαφορετικών ειδών μπύρας όπως Lager, Bock & Weiss από την παρασκευή εκχυλίσματος σπιτικής μπύρ μέχρι την εμφιάλωση της.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
Πληροφορίες συμμετοχής
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος