Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Φτιάχνω τη δική μου μπύρα

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΔΒΜ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
25/10/2024

Εισηγητής

Άγγελος Κανιατσάκης & Γιώργος Χαριτίδης, Μικροζυθοποιοί

Σε ποιους απευθύνεται

  • Τεχνολόγους τροφίμων
  • Νέους επιχειρηματίες  του κλάδου εστίασης για μικρή παραγωγή
  • Και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παρασκευάσει μπύρα στο σπίτι του

Περιγραφή σεμιναρίου

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με τη διαδικασία σπιτικής ζυθοποίησης και ανάπτυξης συνταγών. Επίσης παρουσιάζονται μέθοδοι παρασκευής διαφορετικών ειδών μπύρας όπως Lager, Bock & Weiss από την  παρασκευή εκχυλίσματος σπιτικής μπύρ μέχρι την εμφιάλωση της. 

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:

  • Να γνωρίζουν την παρασκευή, εμφιάλωση και γευσιγνωσία διαφορετικών ειδών μπύρας
  • Να γνωρίζουν τη διαδικασία παρασκευής διαφορετικών ειδών μπύρας
  • Να αναπτύξουν τη δική τους συνταγή μπύρας
  • Να επιλέγουν και να χρησιμοποιούν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την οικιακή ζυθοποίηση
  • Να εμφιαλώσουν τη μπύρα που θα παράγεται
  • Να αναπτύξουν δεξιότητες γευσιγνωσίας

Πληροφορίες συμμετοχής

  • Σημειώσεις
  • Πρόσβαση στη βιβλιοθήκη "Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή" καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου

Κόστος Συμμετοχής

290€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.