Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Brunch and Breakfast

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining
ΑΘΗΝΑ
Βερανζέρου 1, Ισόγειο,Πλατεία Κάνιγγος
29/10/2024
ΑΘΗΝΑ
Βερανζέρου 1, Ισόγειο,Πλατεία Κάνιγγος
21/11/2024
ΑΘΗΝΑ
Βερανζέρου 1, Ισόγειο,Πλατεία Κάνιγγος
13/12/2024
Βερανζέρου 1, Ισόγειο,Πλατεία Κάνιγγος
Σε αίθουσα διδασκαλίας
Βερανζέρου 1, Ισόγειο,Πλατεία Κάνιγγος
Σε αίθουσα διδασκαλίας
Βερανζέρου 1, Ισόγειο,Πλατεία Κάνιγγος
Σε αίθουσα διδασκαλίας

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο Brunch and Breakfast είναι μια ευκαιρία για όλους τους λάτρεις του πρωινού και της γαστρονομίας, αλλά και για τους επαγγελματίες στον τομέα του Brunch and Breakfast να ανακαλύψουν την ποικιλία των πρωινών γευστικών συνδυασμών και τεχνικών που απαιτούνται για τη δημιουργία υπέροχων Brunch και πρωινών πιάτων. Είτε είσαι  επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης που επιθυμεί να εμπλουτίσει το μενού του με νέες επιλογές Brunch and Breakfast, είτε απλά λάτρης της καλής διατροφής που θέλει να μάθει νέες γαστρονομικές τέχνες, αυτό το σεμινάριο προσφέρει μια εμπειρία πλούσια σε γεύσεις και γνώσεις.

Σκοπός

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τα πιο δημοφιλή πιάτα που σερβίρονται κατά τη διάρκεια του πρωινού και του Brunch, και να διδαχθούν τον τρόπο προετοιμασίας. Από κλασικά αυγά με μπέικον και τοστ, μέχρι πρωινές λιχουδιές όπως pancakes, γκοφρέ και φρυγανιές, αυτό το σεμινάριο θα σε καθοδηγήσει στην προετοιμασία γευστικών πιάτων που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κάθε πρωινού γεύματος.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στο Σεμινάριο Brunch and Breakfast, θα αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την προετοιμασία και την παρουσίαση πρωινών και Brunch πιάτων. Επιπλέον, θα εκπαιδευτείς στη δημιουργία αλμυρών και γλυκών συνταγών που είναι εμπνευσμένες από τις νέες παγκόσμιες τάσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σύγχρονες συνταγές για αυγά, σαλάτες και ψωμιά, λαμβάνοντας υπόψιν την πρακτική μεθοδολογία της οργάνωσης και των τεχνικών που απαιτούνται για την προετοιμασία πλούσιων πρωινών γευμάτων.

Το Σεμινάριο Brunch and Breakfast έχει σκοπό να σε εκπαιδεύσει στην προετοιμασία, παρουσίαση και σερβίρισμα πρωινών και Brunch πιάτων. Θα αποκτήσεις τις δεξιότητες που απαιτούνται για την παρασκευή πλούσιων πιάτων, θα μάθεις να συνδυάζεις υλικά και γεύσεις και θα εξοικειωθείς με διάφορες τεχνικές μαγειρικής. Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη των επιμορφούμενων στον τομέα του πρωινού και του Brunch, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν μοναδικά και γευστικά πιάτα που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Θεματικές Ενότητες:

  • Αυγά
  • Γλυκές παρασκευές
  • Αλμυρό Brunch
  • Buddha Bowls

Παραδείγματα συνταγών:

  • Ομελέτα
  • Εggs benedict
  • Croque Madame/Monsier
  • Club Sandwich
  • French Toast
  • Waffles
  • Croissant
  • Energy bowl
  • Pancakes

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια
20 ώρες (4 μαθήματα)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.