Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Αποκωδικοποιείστε τη σιωπηλή "Ρητορική του Σώματος"

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
AK Training

Εισηγητής

Ανδρέας Δ. Κωνσταντακόπουλος

Έχει συνδέσει το όνομά του, για +20 χρόνια, με τις υψηλού ρίσκου διαπραγματεύσεις τόσο στο πεδίο όσο και ως εκπαιδευτής των επιλεγμένων μελών των ομάδων διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αστυνομίας της Κύπρου. Υπήρξε Οργανωτής- Συντονιστής της Ομάδας Διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ποιους απευθύνεται

Δυνατότητα παρακολούθησης έχουν ελεύθεροι επαγγελματίες, στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στελέχη πωλήσεων, γονείς και όσοι επικοινωνούν με ανθρώπους και θέλουν να έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το ανθρώπινο σώμα είναι σαν ένα είδος διαφημιστικής πινακίδας που μεταδίδει τι σκέφτεται και τι αισθάνεται ο κάθε άνθρωπος, μέσα από χειρονομίες, εκφράσεις του προσώπου και σωματικές κινήσεις.

Μαθαίνοντας να αποκωδικοποιείτε την σιωπηλή “ρητορική του σώματος”, την γλώσσα του σώματος, που μας παρέχει άπειρες πληροφορίες και σε συνδυασμό με τις τεχνικές της αποτελεσματικής επικοινωνίας, θα έχετε την δυνατότητα κατανόησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς και των σκέψεων και των συναισθημάτων που την δημιουργούν.

Η γνώση της ερμηνείας της μη λεκτικής επικοινωνίας αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να ανακαλύπτετε τι συμβαίνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

O Senior Trainer & Coach της ΑΚ Training με μία εμπλουτισμένη εισήγηση με εκπαιδευτικά videos, pptx και role plays θα σας διδάξει τον “κώδικα” για να εντοπίζετε επιτυχημένα τις μη λεκτικές συμπεριφορές των ανθρώπων και να αποκτάτε καθαρή εικόνα του τι συμβαίνει μπροστά σας και γύρω σας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα εκδοθεί Πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης, το οποίο θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.