Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ιταλική Κουζίνα

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας απευθύνεται σε απόφοιτους και φοιτητές σχολών μαγειρικής και τουριστικών επαγγελμάτων, επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης, ιδιοκτήτες εστιατορίων, ερασιτέχνες μάγειρες και λάτρεις της μαγειρικής. Είναι ανοικτό σε όλους όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την Ιταλική γαστρονομία και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στη μαγειρική.

Σκοπός

Στο Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας θα εξοικειωθείς με σωστή διαλογή των πρώτων υλών και μπαχαρικών που χρησιμοποιούνται και θα αποκτήσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να προετοιμάζεις «ιταλικές» γεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι επαγγελματικές κουζίνες της Eurotraining θα σου δώσουν την ευκαιρία να μυηθείς στον κόσμο της Ιταλικής Κουζίνας και να εξασκήσεις όλες τις θεωρητικές γνώσεις που απέκτησες.

Περιγραφή σεμιναρίου

H γνωριμία με την Ιταλική Κουζίνα και η μύηση μέσω επαγγελματικών όρων στα μυστικά της, απαιτεί ουσιαστική γνώση των βασικών συνταγών, μελέτη, μεθοδικότητα και πρακτική εξάσκηση. Στο Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας θα διδαχθείς τις βασικές συνταγές του Risotto, της Pasta και των ζυμών (Pizza, Focaccia, Bruschetta), παραδοσιακές σάλτσες (Napolitana, Carbonara, Puttanesca, Pesto, Bolognese) και αυθεντικά ιταλικά πιάτα (Minestrone Soup, Penne Di Polo, Ragu).

Συνολικά, το Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας σου παρέχει όχι μόνο τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις, αλλά και τη δυνατότητα να εξασκηθείς στην πράξη, κατακτώντας την τέχνη της Ιταλικής γαστρονομίας. Μέσα από αυτό το σεμινάριο, θα αποκτήσεις τις δεξιότητες και τη γνώση που χρειάζεσαι για να δημιουργείς γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν και θα φέρουν την αυθεντική Ιταλία στο πιάτο σου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Οι έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου προσφέρουν γνώσεις που καλύπτουν τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος της ειδικότητας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στην Ιταλική Κουζίνα
  • Pasta (Napolitana, Carbonara, Puttanesca, Pesto, Bolognese, Amatriciana, cacio e pepe)
  • Risotti
  • Insalatte italiane
  • Pizza
  • Panzanella
  • Focaccia
  • Κοτόπουλο (Caprese, Cacciatore)
  • Bruschetta
  • Σούπες

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια 20 ώρες

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.