08/05/2024

Ημερίδα για το νέο Κανονισμό για τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα από την TUV HELLAS (TÜV NORD)

Σεμινάρια

Ημερίδα με θέμα «Κανονισμός για τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα (EU) 2017/745 MDR: η κατάσταση σήμερα, η εφαρμογή, και η εμπειρία του TUV NORD» διοργανώνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD).
 
Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα παρουσιαστούν οι προοπτικές που δημιουργούνται για τον κλάδο αλλά και για τους εμπλεκόμενους σε αυτόν, από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη του φορέα πιστοποίησης. Θα αναλυθούν οι εξελίξεις μετά την εφαρμογή του νέου κανονισμού, το νέο μεταβατικό πλαίσιο, και θα μεταφερθεί η εμπειρία του Κοινοποιημένου Οργανισμού τόσο από την Ελλάδα, όσο και σε διεθνές επίπεδο.
 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 στο ξενοδοχείο Amalia Hotel (Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 10, Αθήνα) κατά τις ώρες 13:00- 17:00 και θα είναι ανοικτή για το κοινό.
 
Απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών Σχεδιασμού, Παραγωγής, Εισαγωγής, Διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, σε στελέχη οργανισμών και επαγγελματίες που χρησιμοποιούν Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα (δημόσιου και ιδιωτικού τομέα), καθώς και σε Συμβούλους επιχειρήσεων. Για να την παρακολουθήσουν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 24/05/2024, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα.
 
Η συμμετοχή είναι χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
 
Ανάμεσα στους ομιλητές της ημερίδας περιλαμβάνονται ο κ. Ralf Thomsen, Senior Vice President Medical Device International του TÜV NORD CERT καθώς και η κυρία Ταρσή Γιαννούλη, Dep. Manager Medical Devices/Health της TÜV HELLAS (TÜV NORD). Χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης η κυρία Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και ο κ. Γεώργιος Β. Μελαχροινός, Vice President Medical & Health του Φορέα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Δανάη Μενεξιάδη τηλεφωνικά στο 2314443611 και τον κύριο Γιώργο Στεφανάκη στο 215-2157497, καθώς και στο e-mail: medicalgreece@tuv-nord.com.
 
Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)
 
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. 
 
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), με έδρα στην Αθήνα, διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων σε όλο τον κόσμο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω του press@tuv-nord.com.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας