08/05/2024

Ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των παιδιών μέσω του προγράμματος IPMA Kids!

Σεμινάρια

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του προγράμματος «IPMA Kids» σε συνεργασία με τους παιδότοπους Volta Fun Park! Τα πρώτα εργαστήρια (workshops) θα πραγματοποιηθούν στους παιδότοπους Volta Fun Park, στο Avenue-Μαρούσι 17/5 και 24/5, στο Metro Mall-Λεωφ. Βουλιαγμένης στις 31/5, και στη Λάρισα 7/6 και 13/6 και ώρα 18.00-20.00. Τα πρώτα αυτά εργαστήρια αφορούν παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών.
 
Στόχος είναι μέσα από ομαδική εργασία και δημιουργικά παιχνίδια τα νέα παιδιά, να αναπτύξουν την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα, τις ηγετικές τους ικανότητες, τη διαχείριση συγκρούσεων και άλλες δεξιότητες απαραίτητες για το χτίσιμο της προσωπικότητάς τους, καθώς έχει παρατηρηθεί διεθνώς ότι αυτές οι δεξιότητες λείπουν σήμερα στα νέα παιδιά. Το πρόγραμμα IPMA Kids στοχεύει στην ενδυνάμωση τους!
 
Ένα παράδειγμα τέτοιου workshop είναι να κατασκευάσουν έναν πύργο με χαρτιά, ψαλίδι και μαρκαδόρους. Υπάρχουν πολλά ακόμη workshops, τα οποία προσαρμόζονται για την κάθε ηλικιακή ομάδα.
 
Ως επιβράβευση τα παιδιά θα πάρουν μια κονκάρδα «Ι am a PM Κid” και ένα δίπλωμα ΡΜ kid/teen από το International Project Management Association- ΙPΜΑ.
Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!
 
Το κόστος συμμετοχής είναι 5€/παιδί.
 
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας