Εισηγητής
Ειρήνη Ζαφειροπούλου
Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο είναι ιδανικό για:
Σκοπός
Τι θα μπορείτε να κάνετε μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου:
Περιγραφή σεμιναρίου
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ένα φαγητό αλλάζει γεύση και υφή ανάλογα με τον τρόπο μαγειρέματος; Ή πώς να διατηρήσετε τη διατροφική αξία του φαγητού σας χωρίς συμβιβασμούς στη νοστιμιά; Στο σεμινάριο αυτό αναλύουμε την επιστήμη πίσω από τη μαγειρική, καταρρίπτουμε διατροφικούς μύθους και σας εξοπλίζουμε με πρακτικές γνώσεις για υγιεινά και νόστιμα γεύματα που μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα στο σπίτι.
Μαζί θα ανακαλύψουμε:
Θεματολογία
Πληροφορίες συμμετοχής
Στο σεμινάριο, παρεμβαίνουν εξειδικευμένοι επιστήμονες για να δώσουν πρακτικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις στα πιο καίρια ζητήματα. Οι παρεμβάσεις προσαρμόζονται στη θεματολογία κάθε ενότητας, προσφέροντας εξειδικευμένες γνώσεις.
Το κόστος περιλαμβάνει σημειώσεις του σεμιναρίου, πιστοποιητικό παρακολούθησης και πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πηγές (στα αγγλικά) της βιβλιοθήκης "Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή" καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Διάρκεια: 24 ώρες, 12 συναντήσεις Ημέρες / Ώρες: Τρίτη, 10:30-12:30 (1 μάθημα/εβδομάδα)
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος