5/6/2024

NextGenHR 2024 - Innovate, Adapt, Lead: Το Μέλλον του HR

Εκπαιδευτικά Νέα

Η skg.education ανακοινώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διεξαγωγή του συνεδρίου ανθρώπινου δυναμικού NextGenHR 2024. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2024, στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη.
 
Η ημερίδα αυτή θα έχει διάρκεια οκτώ (8) ωρών και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ. με δυνατότητα προσέλευσης για το κοινό από τις 09:00 πμ. Τη διοργάνωση θα φιλοξενήσει και πάλι το Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης το οποίο βρίσκεται στην οδό 30ης Οκτωβρίου 2, στον Κήπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κοντά στο Λευκό Πύργο.
 
Το HR Conference NextGenHR αποτελεί μια ευκαιρία ανταλλαγής ιδεών, βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων λύσεων, ενισχύοντας τον ρόλο του Ανθρώπινου Δυναμικού στην επιχειρηματική επιτυχία και την οργανωτική ανάπτυξη.
 
Το NextGenHR απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου του HR και έχει σχεδιαστεί για να τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία με ομιλίες κορυφαίων επαγγελματιών και ευκαιρίες δικτύωσης. Μέσα από τις ενδιαφέρουσες ομιλίες και τις συζητήσεις, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες αλλά και να δικτυωθούν.
 
Μετά την επιτυχημένη πρώτη διεξαγωγή του NextGenHR το 2023, φιλοξενήθηκαν περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες και 19 κορυφαίοι ομιλητές από διάφορους τομείς της επιχειρηματικής κοινότητας. Φέτος, το συνέδριο υπόσχεται να προσφέρει ακόμα πιο εμπλουτισμένη και ουσιαστική εμπειρία ανταποκρινόμενο στις
απαιτήσεις του κλάδου. Περισσότεροι ομιλητές και χορηγοί του συνεδρίου θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Η skg.education είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που προσφέρει online courses, διαδραστικά σεμινάρια και εταιρικές εκπαιδεύσεις, παρέχοντας εκπαιδευτικές εμπειρίες που ενισχύουν τις καριέρες των επαγγελματιών και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των εταιρειών.
 
Οι εγγραφές για το συνέδριο είναι πλέον ανοιχτές.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.
Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email ή στο τηλέφωνο +30 697 202 1750.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας